Win het heerlijke From Dusk Till Dawn SPF 50 Serum van Alpha-H!

-

Troepvrij, clean, vegan én effectief als verzorging en zonbescherming.

Heerlijk, dat lentezonnetje. Goed voor de stemming, goed voor de aanmaak van vitamine D. Als je met je gezicht en ontblote bovenarmen in de zon gaat zitten, tank je in tien minuten je dagdosis binnen. Daarna is het zaak om een goede SPF-factor te gebruiken, om je huid te beschermen tegen zonschade en pigmentvlekken waar je niet op zit te wachten.

Fijne multitasker

Nu zijn zonbeschermingsproducten niet altijd ideaal. Ze kunnen plakken, leggen soms een wit laagje over je huid en als het warm is, zit je niet te wachten op laag-op-laag op je gezicht.

(c) Alpha-H

Enter het ultralichte, zijdezachte Dawn to Dusk SPF50+ Serum van Alpha-H. Dit is een fijne multitasker en fungeert als serum, dagverzorging én zonbescherming in één.

Zo werkt het

Niacinamide (vitamine B3), vitamine E, sodium hyaluronate en aloë vera zorgen voor diepgaande hydratatie, helpen de huidbarrière herstellen en voorzien de huid van een hoge dosis antioxidanten ter bescherming tegen vrije radicalen. Tegelijkertijd helpt de hoge, breedspectrum SPF50+ zonbescherming, hyperpigmentatie en huidschade zoals afbraak van collageen (vroegtijdige veroudering) en melanoom voorkomen.

Lichter en luchtiger

(c) Alpha-H

Het serum is qua textuur een stuk lichter en luchtiger dan een dagcrème; het laat zich daardoor makkelijk combineren met andere serums, moisturisers én make-up. Je kunt het bovendien gebruiken als dagcrème. Door de matte finish is het geschikt voor als je niet wilt glimmen en de serum textuur is perfect voor onder én over make-up, voor als je overdag de SPF-bescherming even wilt opfrissen. Het serum is verkrijgbaar bij Alpha-H.

Doe mee & win!

(c) Alpha-H

Saar mag 3x het From Dusk Till Dawn SPF 50 Serum van Alpha-H ter waarde van € 49,95 weggeven. Vul het formulier in, veel succes!

Deze campagne is afgelopen, maar er komen snel nieuwe leuke winacties aan!

Ella Vermeulen
Ella Vermeulen
Ella Vermeulen (58) is journalist, dienaar van vier teckels en twee poezen, verslaafd aan tiara’s, internet, het nieuws en alles waarin teveel calorieën zitten.

RECENTE ARTIKELEN