Liefde

De eerste Special gaat over de Liefde – en hij is echt smullen geworden: samen oud worden, of juist lekker in je eentje? Nooit meer willen samenwonen, of je verheugen op jullie jullie empty nest? Weer daten op je 55e, je seksleven opfrissen en meer liefde voor jezelf voelen – hoe doe je dat? Die thema’s komen allemaal aan de orde. We hebben de leukste en beste experts aangehaakt – allemaal therapeuten, coaches en wetenschappers met bagage. Voor het overgrote deel leuke 50+ vrouwen, omdat we met hen nou eenmaal fijn samenwerken en geen genoeg kunnen krijgen van hun wijsheid. Deze Special verscheen op 28 maart 2024. Hieronder kan je hem los bestellen. Wil je er zeker zijn dat je er nooit meer één mist? Neem dan nu een abonnement met flinke korting op 4x per jaar Saar Specials.

Liefdesspecial met korting

Je kan de Special los bestellen, maar het is veel leuker om een abonnement te nemen van 4x een special in een jaar. We hebben al Liefde, we werken nu aan Gezondheid en dan komt Werk. Aan het einde van de jaar komt Geluk. Via een abonnement krijg je fikse korting.

Liefdesspecial los

Je kan de Special over de Liefde niet alleen in abonnementsvorm krijgen, je kan deze ook eenmalig los bestellen. Je betaalt dan de volle prijs van €17,50 en loopt de abonnementskorting mis. Maar dat geeft niks, want je krijgt met 240 pagina’s heel veel waard voor je geld.

Podcasts

De meest bijzondere experts uit de Special hebben we gevraagd voor een podcastserie, alleen toegankelijk voor wie de Special in haar bezit heeft. Met QR-codes kan je als Special lezer naar de podcastserie. Hierin spreken de. Makers van Saar met therapeuten, coaches en wetenschappers.

Livestream

Tijdens de Livestream spraken Barbara van Erp en Femke Sterken met relatietherapeut Francisca Kramer. Ze oefenden op het G-schema, uit de Special die inzicht geeft in het verband tussen wat je denkt, voelt en doet. De Livestream is alleen toegankelijk voor Premium-abonnees. Wil je de registratie ervan zien? Dat kan hieronder.