Liefde

De eerste Special gaat over de Liefde – en hij is echt smullen geworden: samen oud worden, of juist lekker in je eentje? Nooit meer willen samenwonen, of je verheugen op jullie jullie empty nest? Weer daten op je 55e, je seksleven opfrissen en meer liefde voor jezelf voelen – hoe doe je dat? Die thema’s komen allemaal aan de orde. We hebben de leukste en beste experts aangehaakt – allemaal therapeuten, coaches en wetenschappers met bagage. Voor het overgrote deel leuke 50+ vrouwen, omdat we met hen nou eenmaal fijn samenwerken en geen genoeg kunnen krijgen van hun wijsheid. Deze Special verscheen op 28 maart 2024. Hieronder kan je hem los bestellen. Wil je zeker zijn dat je deze niet mist? Neem dan nu een abonnement.

Special

Liefde na je 50e, hoe ziet dat eruit? Een special over de sleur van lange relaties, het enge van weer gaan daten, het spannende van jullie nieuwe leven met een leeg nest, het geile van seks op rijpere leeftijd en het heerlijke genoegen van nooit meer samenwonen.

Event

Kom en vier de liefde met ons op zaterdag 20 april 2024 om 12:30 uur in de Rode Hoed. Of je nu single bent, een relatie hebt of gewoon van gezelligheid houdt, er is voor ieder wat wils. Geniet van inspirerende sprekers en ontmoet gelijkgestemde mensen. DIT EVENT IS HELAAS AFGELAST.

Podcasts

De meest bijzondere experts uit de Special hebben we gevraagd voor een podcastserie, alleen toegankelijk voor Premium-abonnees. Hierin spreekt Femke Sterken met therapeuten, coaches en wetenschappers. Voor het overgrote deel leuke 50+ vrouwen, omdat we geen genoeg kunnen krijgen van hun wijsheid.

Livestream

Tijdens deze Livestream op 4 april spreken Barbara van Erp en Femke Sterken met relatietherapeut Francisca Kramer. We oefenen op het G-schema, uit de Special op basis van cognitieve gedragstherapie die inzicht geeft in het verband tussen wat je denkt, voelt en doet. Alleen toegankelijk voor Premium-abonnees.