Wat is Saar Premium?

Saar Magazine zijn we gestart om het leven van de jonge, frisse 50+ vrouw nog leuker te maken. Maar we hebben nog een missie: we willen jullie leven ook beter maken, fijner en gelukkiger. Precies daarom hebben we Saar Premium in het leven geroepen: verdieping voor vrouwen van onze leeftijd. Leren over het leven en hoe we dat nog beter kunnen maken. Vanaf dit jaar verschijnt er daarom vier keer per jaar een Special: een zelfhulpboek van 240 pagina’s, die voor onze premiumabonnees ook nog eens wordt verrijkt met een aantal extra Podcasts, een Livestream waarmee we alle onderwerpen toelichten, en we organiseren een Event waarin we nog een stapje dieper gaan en een mooie kans hebben om elkaar te ontmoeten. Wij groeien door, groei je met ons mee?

Specials

De Specials zijn 4x een kruising tussen een magazine en een zelfhulpboek, 240 pagina’s dik met thema’s als Liefde, Werk, Geluk en Gezondheid. Alles op het lijf geschreven van die leuke, jonge, slimme 50+ vrouw.

Events

We bekronen elke thema-Special met een Live Event waar de experts verder verdiepen en spreken over hun specialisatie. Een geweldig moment om experts maar ook elkaar te ontmoeten. Premiummembers krijgen als eerste de kans om een kaartje met korting te bemachtigen.

Podcasts

Elk thema Liefde, Werk, Geluk en Gezondheid wordt verrijkt met exclusieve online content zoals een livesessie met een expert, een Podcastserie die past bij het thema en alleen en exclusief voor premiummembers te beluisteren is.

Livestreams

We lanceren een thema met een Livestream, begeleid door Barbara van Erp. Bij die sessies zijn er experts uit het nummer aanwezig die het thema verder verdiepen. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. De sessies duren ongeveer een uur.