Waarom uitwaaien op de Veluwe fantastisch is (plus een Saar aanbieding)

-

Wie heeft er geen behoefte aan uitwaaien in de buitenlucht? Wandelen, fietsen en vooral genieten van de natuur. Bij Saar worden we in ieder geval intens gelukkig van ruimte, rust en prachtige herfstkleuren. Samen met Visit Veluwe zetten wij de leukste tips op een rij en daarnaast hebben we een speciale aanbieding voor je.

Op onze redactie zitten aardig wat wandelliefhebbers, dus in de weekenden staat de groepsapp vol met screenshots van stappentellers, wandeltips en foto’s van mooie uitzichten. En voor die uitzichten zit je goed op de Veluwe. Zandverstuivingen, dichte bossen en ruige heidevelden maken het gebied afwisselend. Klaar met alle natuur (we kunnen het ons niet voorstellen) dan kun je de mooie Hanzesteden en de culturele hotspots bezoeken.

Al zin om een nacht, weekend of week ertussenuit te gaan met je man, gezin of vriendinnen? Dan hebben we goed nieuws.

We hebben een speciale aanbieding voor jou:

  • Boek nu je herfstvakantiedeal en ontvang 25% korting op een overnachting bij een van de Droomparken op de Veluwe
  • Ontvang een welkomstbox met allerlei leuke artikelen bij aankomst.

Lees hier meer over een arrangement bij Droomparken. In de omgeving is dus genoeg te doen. Dit zijn onze tips:

Netherlands, Otterlo, National Park De Hoge Veluwe
  • Wandelen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Met 13 uitgezette wandelroutes en ruim 40 kilometer fietspad is dit een walhalla voor iedereen die graag buiten is. Met een beetje mazzel spot je de Nederlandse Big Five – edelhert, wild zwijn, ree, vos en schotse hooglander. Op zaterdag kun je wandelen met de boswachter.
  • Bezoek het Kröller-Müller Museum waar kunst, natuur en architectuur samenkomen. Vergaap je aan de tweede grootste verzameling van Van Gogh ter wereld en werk van vele moderne meesters als Claude Monet en Piet Mondriaan.
  • Bezoek de Hanzesteden. Onze favoriet is het pittoreske Elburg, de vissersvesting waar je naast een kopje koffie aan de gezellige haven ook het musea wil zien. Shoppen doe je bij bijzondere boetiekjes en conceptstores in Harderwijk en door het schilderachtige Hattem kun je uren slenteren.
  • Ontspan in een van de thermen. Niets relaxter dan de sauna in, een duik in het zwembad, nog even genieten van de bosrijke omgeving. En dan: als een blok in slaap…

Meer weten over het arrangement en wat er te doen is in de omgeving? Ga naar visitveluwe.nl 

Beeld : Jurjen Drenth

gifgif
Leonie Berkenbosch
Leonie Berkenbosch
Redacteur en illustrator Leonie Berkenbosch (nog lang geen vijftig en bijzonder stylish gekleed elke dag) struint het internet af om voor Saar de mooiste outfits bij elkaar te scoren. Trek die pinpas maar alvast!

RECENTE ARTIKELEN