Tanja: “Dit poeder blijft vanaf nu onderdeel van mijn dagelijkse routine

-

Tanja Telders (50) houdt van natuurlijke schoonheid. Daarom had ze er wel oren naar om The Solution™ Beauty collagen van Oslo Skin Lab 12 weken uit te proberen.  “Ik voel gewoon dat mijn voorhoofdsrimpels nu minder diep zijn”

“Ik heb twee modezaken in Maastricht en run daarnaast een webshop. De afgelopen twee jaar zijn vanwege de coronapandemie erg stressvol geweest. Daarnaast heb ik ook dierbaren verloren. Alle stress en verdriet ging zich tekenen in mijn gezicht. Ik zag dat er meer lijntjes en diepere rimpels waren bijgekomen. Dat is de reden dat ik The Solution wilde uitproberen. Baat het niet dan schaadt het niet, nietwaar?”

Lekker makkelijk

“Elke ochtend begon ik altijd al met een glas water, vanaf nu gooi ik daar mijn collageenpoeder doorheen. Voor mij is het dus totaal niet moeilijk om in mijn ochtendroutine in te bouwen. Het doosje met sachets is ook makkelijk mee te nemen op reis. Heel fijn dat ik dan geen potten hoef mee te slepen!”

Tijd voor selfcare

“Naast dat ik altijd knetterhard werk, eet ik ook altijd gezond. En ik haal elke avond trouw mijn make-up eraf. Toch was ik daar vroeger al binnen een paar minuten klaar mee. De laatste jaren ben ik extra gaan smeren en inmiddels ben ik ‘s ochtends zeker een kwartiertje bezig. Ik smeer gezichtscrème, vitamine c-serum, olie en retinol. Ik hou van natuurlijke verzorging. Eens in de zes weken ga ik naar de schoonheidsspecialiste en ik onderga maandelijks een bindweefselmassage. Geen botox en fillers voor mij. Nog nooit heb ik daarvan een resultaat gezien dat ik er echt mooi en natuurlijk uit vind zien. Naar mijn idee wordt ons teveel aangepraat. Holy moly, denk ik als ik een jonge meid zie die er helemaal in is doorgeslagen. Zoiets is toch helemaal niet nodig? Ik vind dat we gewoon onszelf mogen zijn. Maar wat voor mij wel belangrijk is, is self care.”

Heel fijn

“We gaan het zien, dacht ik toen ik met The Solution begon. Over mijn haar en nagels was ik al tevreden. Dat komt doordat ik supplementen gebruik als omega 3, vitamine D en zink. Naast mijn vitamineboosters liggen nu ook mijn dagelijkse sachets met collageenpoeder. De eerste weken vond ik het moeilijk om in te schatten of het wat voor me deed. Je ziet jezelf tenslotte elke dag in de spiegel. Bovendien: een rimpel krijg je niet weg, maar ik merk nu wel dat rimpels minder diep kunnen worden. Mijn huid voelt niet alleen veel zachter, ik zie en vóel ook dat het gladder wordt als ik ’s avonds crème op mijn gezicht smeer. Ah oké, dat is fijn, denk ik als ik in de spiegel kijk. Ik voel me lekkerder in mijn vel: frisser en stralender. Dat doet me goed.”

Wow!

“Twee maanden nadat ik met The Solution ben begonnen kreeg ik heel regelmatig te horen: ‘Wow, wat ziet je huid er mooi uit!’  En dan ook nog eens van mensen die niet weten dat ik collageenpoeder gebruik. De echte grote verschillen zag ik zelf pas nadat ik het ruim vier maanden gebruikte. Toen de 12 weken voorbij waren, heb ik een membership afgeslotenen ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Ik ga nu ook niet meer stoppen, vanaf nu blijft het gewoon onderdeel van mijn dagelijkse routine.”

Best logisch

“Vorig jaar ben ik 50 geworden. Voor mij is leeftijd just a number. Het leven tekent en dat mag je ook zien. Ik vind het alleen maar mooi dat ik meer levenservaring en wijsheid heb. Juist doordat ik dierbaren heb verloren, geniet ik intens van alle mooie momenten. Dát heeft voor mij schoonheid. Veel dingen die vanuit de cosmetische industrie wordt beloofd is bovendien nep. Dit werkt dus wel echt en de prijs-kwaliteit vind ik goed in verhouding. Eigenlijk logisch dat het werkt: op latere leeftijd maak je veel minder collageen aan. Natuurlijk maakt het dan uit als je dit aanvult. Ik denk graag in oplossingen en overal is een oplossing voor. The Solution dus.”

The Solution™ Beauty collagen
Het collageen poeder heeft een wetenschappelijk bewezen effect. Het zorgt voor een effectieve en gemakkelijke huidverzorging van binnenuit. Na acht weken gebruik neemt de rimpeldiepte zichtbaar af en het werkt op alle huidtypes. Ook is het inzetbaar voor het verminderen van de zichtbaarheid van cellulite. Dit collageen poeder bevat geen toevoegingen zoals geur- of smaakstoffen en kan daardoor vermengd worden in je eten of drinken.

Ben jij ook benieuwd geworden naar The Solution? Dan mogen wij je een leuke korting aanbieden. Via deze link bestel je de eerste set met 50% korting. Op alle volgende verpakkingen ontvang je als member standaard 30% korting, het membership is vrijblijvend en op ieder moment opzegbaar.

 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN