Uittip van de redactie: loeren naar de leukste illustraties

-

Netflix uitgespeeld en weet je met dit onvoorspelbare weer eventjes niet hoe je je weekend (of avonduren) wil inrichten? Onze tip: ga naar A Perfect Day Tekenshow In Amsterdam.

Leuk uitje, lekker creatief én er zijn tal kunstenaars, zoals Jip van den Toorn, te zien die ook voor Saar Magazine de meest hilarische illustraties maken! Deze derde editie is te zien van 23 september tot en met 2 oktober en vindt plaats op Door Open Space op de NDSM-Werf. Er zijn ruim 500 werken te zien van 58 nationale en internationale kunstenaars. Denk aan: Bas Kosters, Soufiane Ababri, Lily van der Stokker, Rogier Roeters en Benoît van Innes.

Daarnaast zijn er ook workshops, live-tekenshows en is er een avondprogramma. Laura van Dolron, Katinka Polderman en Rogier Roeters nemen elk een avond voor hun rekening, waarin niet geschuwd wordt om al het menselijke in zijn ongemakkelijke pracht eens lekker door te nemen.Gaan dus!

Wil je meer informatie of het programma doornemen? Je leest het op aperfectday.amsterdam

WAT: A Perfect Day Tekenshow
WANNEER: Van 23 september tot en met 2 oktober
ADRES: Door Open Space, Tt. Vasumweg 31, 1033 SB Amsterdam, NDSM
OPENINGSTIJDEN: ma/di gesloten, wo/do 11:00-20:00, vr/za 11:00-19:30 + avondprogramma van 20:00-23:00, zo 11:00-20:00
WEBSITE: aperfectday.amsterdam

Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN