Kluun heeft een nieuw boek: ‘Help, ik heb een puber’ en dat wil je híerom lezen

-

Onze nieuwe columnist Kluun heeft een boek geschreven: ‘Help, ik heb een puber’. Want hoe leef je nou een beetje succesvol met een pubermens in huis? Een must-have voor iedereen met pubers in huis. En trouwens ook een perfect cadeau voor de feestdagen.

Het boek is de opvolger van ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!’. Uiteindelijk wordt dat kleine baby’tje een puber en daar heb je behoorlijk wat mee te stellen. Zo weet ook Kluun, die zelf drie kinderen heeft.

Help, ik heb een puber

‘De puberteit van uw kind is een theatervoorstelling, gratis en voor niks. Het voormalig hoopje mens in een romper groeit uit tot volwassene. En u mag erbij zijn! Met dagelijks meerdere meet & greets met de sterspeler in deze comedy of life’, schrijft hij over zijn boek. Het boek is, zo zegt hij zelf, een dummyguide voor het samenleven met pubers, een how to survive my puber, en tegelijkertijd een ode aan pubers: de emotioneelste, gekste, levendigste, roekelooste, onzekerste, aandoenlijkste wezens die er bestaan.

In het boek worden vier typen ouders en vier typen pubers geschetst. Volgens Kluun ligt er voor het succesvol samenleven met pubers namelijk een grote rol voor de ouders, zo zegt hij in Het Parool: “Mijn boodschap aan ouders is dat je mededogen moet hebben met je puber. Beweeg met ze mee, anders heb je 24 uur per dag ruzie.”

Lezen of cadeau geven? Bestel ‘m hier. 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kluun (@kluun)

 

 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN