Heidi Klum (50) heeft een heerlijk seksleven: ‘Op een schaal van 1 tot 10 ben ik zeker een 9’

-

Dat na je vijftigste je seksleven opdroogt is achterhaald, afgaand op de lusten van Heidi Klum (50), die er werk van maakt.

Heidi Klum, werkzaam als model en presentatrice, zorgt dat ze het leuk heeft tussen de lakens en is bepaald niet preuts. In de podcast Call her daddy komt haar seksleven uitgebreid ter sprake, in het gezelschap van haar dochter Leni (19). As you do.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

Een jongere echtgenoot helpt om zin te krijgen, Klum is inmiddels vijf jaar getrouwd met Tom Kaulitz (34) met wie ze naar eigen zeggen een ‘behoorlijk freaky’ seksleven onderhoudt. “Op een schaal van 1 tot 10 ben ik zeker een 9. Ik heb wilde seks die uren kan duren”,  zegt ze in de podcast. Niet bekend is of Leni op dat moment onder de tafel lag van gêne.

Heidi heeft dus geen klachten over haar erotische activiteiten met Tom, maar dat wil niet zeggen dat er geen hulpmiddelen welkom zijn. “Als je uren bezig bent is dat voor vrouwen toch makkelijker. Ik hoef maar naar mijn man te kijken om opgewonden te raken. De man moet toch zijn best doen om al die tijd bloed naar een bepaald gebied te blijven pompen. Dat gegeven kan vooraf al voor veel spanning zorgen. Dan is het alleen al voor de variatie beter om wat hulp te hebben.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leni Olumi Klum (@leniklum)

Om die reden beschikt Heidi over een kast vol seksspeeltjes, waar Leni, die eveneens aan de weg timmert als model,  als kind al op stuitte. “Ik had geen idee wat een vibrator was, ik zag het aan voor een microfoon”,  zegt ze. “Achteraf kreeg ik op mijn kop van mijn moeder omdat ik in haar spullen had gezeten.”

Toen ze een stuk ouder was, vond Leni het juist cool dat Heidi over een voorraad bedspeeltjes beschikte: “Ik sloop geregeld met vriendinnen naar de slaapkamer van mijn ouders om te kijken wat ze allemaal had. We maakten er zelfs video’s van.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leni Olumi Klum (@leniklum)

Heidi kreeg Leni met F1 magnaat Flavio Briatore. Ze was destijds 29, hij 53 en niet wildenthousiast over weer vader worden. Hij verliet Heidi tijdens haar zwangerschap van Leni. Die werd uiteindelijk erkent door Heidi’s ex, zanger Seal, met wie ze zoons Henry Günther Ademola Dashtu Samuel (18), Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel (17) en dochter Lou Sulola Samuel (14) kreeg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum)

Op Leni na wonen al haar kinderen nog thuis en geen van hen is erg dol op Heidi’s voorkeuren om topless te zonnen en naakt rond te lopen, zeker in verband met hun vrienden. “Voordat ze langskomen, bellen mijn kinderen nog altijd licht in paniek om te vragen of ik wel kleren aan heb”, zegt Leni. “Natuurlijk heb ik kleren aan als er vreemden over de vloer komen.”

Puck van de Heuvel
Puck van de Heuvel
Puck (52) is copywriter en journalist, woont samen met haar man en drie pubers en is nog nooit een smeuïg verhaal tegengekomen waarvan ze niet onmiddellijk het fijne wil weten.

RECENTE ARTIKELEN