NIEUW! Fitter en blijer na je 50e – een 7 daags retreat

-

Hallo Saartjes!

Hoe gaat het met jullie? Met mij goed, maar dat ging niet helemaal vanzelf. Tot een jaar geleden kon ik zorgeloos wegkomen met weinig bewegen, lekker borrelen en eten waar ik zin in had, maar opeens ging het gewoon niet meer. Ik kreeg steeds meer pijntjes, een paar kilootjes erbij, last van al die wijntjes en ik ging piekeren. De overgang hielp ook niet.

Het roer moest om. Het afgelopen jaar dook ik daarom in de wereld van gezonder leven – zowel mentaal als fysiek. Ik probeerde allemaal sporten uit, nieuwe manieren van eten en ging op zoek naar meer mentale veerkracht. In mijn zoektocht kwam ik allemaal bijzondere dingen tegen waarvan ik nog nooit had gehoord.

Wist je dat je bijvoorbeeld met ademen een indrukwekkende reis naar binnen kan maken, dat je met 4 vragen alle grote vraagstukken van je leven kan oplossen en dat je eigenlijk 30 plantjes per week zou moeten eten? Ik ook niet.

Daarom besloot ik al deze prachtige dingen te verzamelen in een 7-daags online retreat. Elke dag om 7, 18 en 20 uur gaan we nieuwe dingen leren. Met recepten, podcasts, video’s, artikelen, een whatsappcommunity en livestreams. Het is een vol programma, maar je kan er gewoon bij werken.

Dit retreat is bedoeld voor slimme vrouwen die niet geloven in semi-wetenschappelijke prietpraat of zweverig gedoe. Bij ons vind je géén influencers van 20 die je vertellen wat je moet doen, geen schreeuwerige goeroes en geen pofbroeken-kruidenvrouwtjes-gedoe. Gewoon leuk, nieuw, gezond en wetenschappelijk onderbouwd.

Ik heb de beste experts, wetenschappers en coaches om me heen verzameld. Alles wat ze mij geleerd hebben, gaan ze jou nu leren. En dat alles op het gebied van eten, bewegen, geluk en de overgang.

Doe je mee?

Het is van zaterdag 27 mei tot vrijdag 2 juni, maar je kan je nu inschrijven met early bird korting.

Liefs, Barbara

DOE MEE EN RESET JEZELF
• 7 dagen lang nieuwe dingen ontdekken
• Koken, sporten en goede gesprekken
• Relaxed vanuit huis te volgen
• Je kan er gewoon bij werken

Kijk op saarmagazine-cursussen.nl/fitter-en-blijer

NU MET EARLY BRID KORTING + VERWENCADEAU

KIJK HIER VOOR DE 7-DAAGSE RETREAT

Barbara van Erp
Barbara van Erp
Barbara van Erp (54) is oprichter van Saar Magazine en bekend van De Saarpodcast. Ze is journalist, ondernemer en podcastmaker. Ze is getrouwd met Thomas en moeder van pubers Felix en Morris. Ze woont in hartje Amsterdam en is gek op pilates, ruige outdoorvakanties met haar jongens, witte wijn en eten met vriendinnen.

RECENTE ARTIKELEN