Dit wil je echt weten over gezond eten & slank worden tijdens de overgang (+ gratis tips en recepten)

-

Wij van Saar Magazine vroegen jullie onlangs in een enquete het hemd van het lijf over van alles en nog wat, we wilden weten waar jullie nou heel erg in geïnteresseerd zijn. Nou, één onderwerp stak er met kop en schouders bovenuit: gezond en slank eten is één van de dingen waar jullie vaker over zouden willen lezen.

En dat vonden we leuk. Want laten wij daar nou ook regelmatig over piekeren: hoe doe je dat, je slank door de overgang eten?

Ikzelf was zo’n mazzelaar die tot mijn vijfenveertigste alles kon eten waar ik zin in had. Ik dik worden? Laat me niet lachen. Dat was mijn levensmotto. Tot ik een paar jaar geleden kritisch in de spiegel keek en dacht: die buik, dat kan écht niet meer.

Sindsdien moest ook ik aan de bak. Sporten, minder eten, minder drinken. En toen dat niet goed bleek te helpen, verschoof mijn strategie naar gezonder eten. En BAM! Toen had ik iets te pakken.

Inmiddels ben ik 8 kilo lichter, is mijn buik, nou ja, acceptabel en voel ik (52) me veel fitter dan toen ik 45 was.

Dus bieden we je nu een week lang gratis content aan: elke dag een mailtje met de beste tips en recepten!

Meer weten? Laat dan hier je mailadres achter en dan krijg je een week lang elke dag gratis tips en recepten van hoe je slank en gezond door de overgang zoeft.

 

gifgif
Barbara van Erp
Barbara van Erp
Barbara van Erp (54) is oprichter van Saar Magazine en bekend van De Saarpodcast. Ze is journalist, ondernemer en podcastmaker. Ze is getrouwd met Thomas en moeder van pubers Felix en Morris. Ze woont in hartje Amsterdam en is gek op pilates, ruige outdoorvakanties met haar jongens, witte wijn en eten met vriendinnen.

RECENTE ARTIKELEN