20 kledingtips waar je wel/niet maling aan kunt hebben

-

O jee, Miriam heeft weer eens zo’n bui dat zij ons wel even zal vertellen wat we niet moeten aantrekken. 

 1. Iets met lollige teksten. Niet doen. Geen enkele tekst is lollig genoeg om op je boezem te prijken.
 2. Iets met glitters. Ook niet doen. Tenzij je man luistert naar de naam Gerard-Gordon.
 3. Iets met harige katten. Nope.
 4. Iets met pijlen die naar beneden wijzen. (neen)
 5. Of naar boven. (Njet!)
 6. Zo’n hippe, hoge, strakke jeans waarin al die modemeisjes lopen en waarin ze een grote platte pannenkoekenreet krijgen. Jij. Dus. Ook.
 7. De Louis Vuitton-tas die je kocht op het strand van zo’n man met van die hele witte tanden. Of een Chanelletje. Die ketting roest al voor je terug in Nederland bent.
 8. Draag nooit de kleren van je dochter. Vindt ze niet leuk.
 9. Draag geen hemdje met spaghettibandjes omdat het zo poeh poeh-warm is. Niet nodig. Wij weten zo ook wel dat het warm is.
 10. Zet geen stap binnen bij Bershka. Behalve als je een opvlieger hebt want de airco is daar top.
 11. Kijk naar de Netflix-serie Grace and Franky als je er sophisticated uit wilt zien (Grace) of bohémian (Franky).
 12. Koop geen kleding in grote maten-winkels want in grote maten-winkels denken ze dat grote bloemen en asymmetrie dunner maakt of zo en dat is dus niet waar.
 13. Koop geen kleding in grote maten-winkels want in grote maten-winkels denken ze dat flappen aan je kleren je dunner laten lijken. Niet waar. En nee, het staat ook niet ‘lekker gek’.
 14. Draag geen Crocs of Birkenstocks. Tenzij je op een gepensioneerde registeraccountant wilt lijken die luistert naar de naam Theo.
 15. Draag nooit leggings in de kleuren wit tot en met zwart. Duidelijk?
 16. Nee, ook niet onder een tuniekje.
 17. Bermuda’s zijn stom. Zelfs op Bermuda.
 18. Bermuda’s met zakjes aan de zijkant zijn nog stommer. Niemand stopt iets in die zakjes en als je er toch iets in stopt, een wc-rol of zo, heb je ineens een bult op je been.
 19. Kleren met gaten erin zijn kapot. Gooi weg.
 20. Koop een goede beha. Met een goede beha zie je er slanker uit. Doe niet zoals ik. Ik draag vaak te kleine beha’s omdat ik te gierig ben om nieuwe te kopen en te ijdel om een maat groter te nemen waardoor het eruit ziet alsof ik geen twee maar vier tieten heb.

NIEUW: SAAR CURSUSSEN Hey! Wist je dat we nu ook cursussen hebben? Niet van die niemendalletjes gemaakt door jonge meiden, maar stevige en slimme online trainingen gemaakt door en voor 50+ vrouwen. Kijk hier voor ons nieuwe cursusaanbod.

NU MET 15% INTRODUCTIEKORTING (gebruik bij het afrekenen de code: introductiekorting)

Miriam Mars
Miriam Mars
Miriam (54) woont samen met JP en Kater Koos ergens in Brabant. Naast haar werkzaamheden als ZZP'er, werkt ze ook parttime voor een golfschool. Sinds 2021 is ze, naast moeder van twee volwassen kinderen, oma van Jan. Als de in Dubai woonachtige Jantje met zijn ouders in Nederland is laat ze alles uit haar handen vallen voor hem en is ze onbereikbaar voor iedereen. Meer weten? Op Instagram miriammars1968 laat ze alles zien. Nou ja. Bijna alles.

RECENTE ARTIKELEN