Win ‘Come Together’, een feestelijk boek over seks in lange relaties!

-

Alles over de wetenschap (en kunst!) achter het creëren van blijvende seksuele verbinding.

Emily Nagoski scoorde met Come as you are (Kom als jezelf) een bestseller over vrouwelijke seksualiteit waar eeuwenlang veel minder onderzoek naar is gedaan dan naar die van mannen. Op basis van wetenschappelijk onderzoek legde ze uit dat factoren als stress, vertrouwen, gemoedstoestand en je lichaamsbeeld cruciaal zijn voor je seksualiteit. Haar belangrijkste boodschap? Ja, je bent normaal.

Fijne seks, hoe dan ook

De opvolger van Come as you are heet Come Together en is wederom gebaseerd op wetenschap (en de kunst) achter het creëren van een blijvende seksuele verbinding. Verfrissend is hoe Nagoski korte metten maakt met mythes zoals dat seks in het begin van een relatie altijd het best en het meest frequent is, en dat het afneemt naarmate de relatie langer duurt.

Seks in lange relaties

Come together gaat niet over hoeveel zin we in seks hebben en hoe vaak we het doen, het gaat erom of je de seks die je hebt fijn vindt, of je nu drie maanden of dertig jaar samen bent. Het biedt veel goede informatie, onder andere over hoe je brein en je lichaam totaal anders kunnen reageren op een liefdevolle aanraking. Met ook lekker veel handvatten voor een prettig seksleven, ongeacht je leeftijd.

‘Come Together’ is uitgegeven door A.W. Bruna en ook verkrijgbaar als e-boek.

Doe mee & win

Saar mag drie exemplaren van  ter waarde van € 24,99 weggeven. Vul het formulier in, veel succes!


.

Ella Vermeulen
Ella Vermeulen
Ella Vermeulen (58) is journalist, dienaar van vier teckels en twee poezen, verslaafd aan tiara’s, internet, het nieuws en alles waarin teveel calorieën zitten.

RECENTE ARTIKELEN