Luxe luieren: win dit geweldige arrangement van Hotel Deimann!

-

Een paar dagen luxe luieren in het Sauerland, wie wil dat nu niet?

Sauerland heeft terecht de bijnaam ‘land van 1000 bergen’. Het Rothaargebergte is enorm populair om te wandelen, met de meer dan 150 kilometer lange Rothaarsteig.

De vallei biedt een gevarieerd netwerk van paden door groene weiden en koele bossen. Midden in het groene hart van Duitsland ligt het enige vijfsterren superior hotel in de regio: Hotel Deimann.

(c) Hotel Deimann

Prachtige omgeving

Het hotel is een voormalig landgoed en wordt al sinds 1917 gerund door de familie Deimann. Erom heen ligt een enorme parktuin en vlakbij vind je de Sorpevallei waar je fijn kunt toeren en wandelen. In het hotel kun je een e-bike huren voor een ontspannend ritje door de omgeving.

5.000 m²  aan wellness

Het hotel heeft een eigen sterrenrestaurant en 5.000 m²  aan wellness met alles wat je vakantiehart begeert. Denk aan vier binnen- en buitenzwembaden, elf sauna’s met ontspanningsruimtes, een leisteengalerij, een gradeertoren (voor zoutbehandelingen) en een privéspa.

(c) Hotel Deimann

Er zijn ook verwenprogramma’s die variëren van Ayurvedische massages tot hammambehandelingen. Op het dak bevindt zich een nieuwe infinitypool met uitzicht op het landschap, op 500 meter ligt een golfbaan waar je als hotelgast 50% korting op de greenfee voor krijgt.

Afhankelijk van waar je in Nederland woont is het zo’n drie tot vier uur rijden naar Hotel Deimann, dat leuke arrangementen heeft van golf en culinair tot wandelen en dansen.

Doe mee & win!

© Hotel Deimann

Saar mag 2 overnachtingen voor 2 personen in Hotel Deimann weggeven, inclusief halfpension & picknick arrangement, samen ter waarde van 760 euro. Lunch en eventuele spabehandelingen zijn voor eigen rekening. De voucher is in te wisselen van zondag tot en met woensdag. Doe je mee? Veel succes!


.

Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN