Waarom je wel/niet moet daten met een koopjesjager

-

Noemt de hele familie je Miep Kniep, dan is dit de man van je leven. Gooi je kortingsbonnen echter achteloos uit het raam, krab dan nog even achter je oren. 

Een eerste date is zenuwslopend. Terwijl je je afvraagt of je licht naar angstzweet ruikt, moet je er ook nog achter zien te komen of die man tegenover je relatiemateriaal is. SAAR brengt potentiële kandidaten in kaart in de Eerste Hulp Bij Daten-gids.

De koopjesjager

Wat bestelt hij Van belang is het tweede rondje. Het eerste betaalt hij, het volgende is voor jouw rekening. Doe je dat niet, dan is de date wat hem betreft einde oefening.

Hoe ziet-ie eruit Een vierhonderd keer gewassen shirtje of merkkleding in een tijdloze snit die hij in de uitverkoop heeft gekocht.

Hoe gedraagt hij zich Geld is het fundament onder zijn bestaan en ook zijn favoriete onderwerp. Dat sijpelt door in elk gespreksonderwerp. Stel dat hij over zijn vakantie vertelt, dan gaat het over de dure tolwegen (“Idioot systeem.”), prijzige wegrestaurants (“Vier euro voor een flesje cola!”), de prijs per vierkante meter op de camping en creatief koken met oud stokbrood (“Zonde om weg te gooien.”).

Waar tref je hem in het wild De man is een koopjesjager pur sang, dus je vindt hem in shoppingoutlets, in winkels bij de bakken met afgeprijsde producten en op Marktplaats.

Zo krijg je hem op de kast Bestel op zijn kosten een glas champagne en oesters. Zeg: ”Het gaat in het leven nu eenmaal niet om de prijs, maar om de ervaring.” Laat vallen dat de zoon van je deurwaarder onlangs is geslaagd voor zijn rijexamen. (“Ik heb toch zo’n leuk contact met mijn deurwaarder.”)

En zo in je bed Regel een etentje met Groupon en betaal ook voor hem. Laat weten dat je een kasboek hebt, wissel gezellig kortingsacties uit, en geef de serveerster vooral geen fooi.

Pluspunten Hij heeft altijd geld.

Minpunten De vraag is natuurlijk of hij dat wil delen met jou.

Zit er een tweede date in? Ben je zelf een Miep Kniep, dan is dit een match made in heaven.

Relatiemateriaal: **   

* nee ** misschien *** de kans is redelijk **** onze zegen heb je ***** bestel alvast de bruidssuite

Maartje Fleur
Maartje Fleur
Maartje Fleur tikt de vijftig bijna aan, woont met haar twee kinderen (12 en 14), twee hondjes en een kater in Alkmaar, is vorig jaar gescheiden van de vader van haar kinderen en weer verliefd.

RECENTE ARTIKELEN