Kijktip: een erfenis en veel intriges in de nieuwe serie ‘Zussen’

-

Familiegeheimen worden ontrafeld in de nieuwe dramaserie Zussen.

In de achtdelige dramaserie Zussen blijken drie vrouwen tot hun grote verrassing halfzussen te zijn die samen de boerderij van hun vader erven. Naast zijn mysterieuze dood worden de zussen ook geconfronteerd met andere familiegeheimen in het dorp.

Familie in verwarring

Rolinde wordt in de eerste aflevering onaangenaam verrast als zij bij de lezing van het testament van haar vader Johan wordt geconfronteerd met twee halfzussen. Nienke denkt dat er een fout is gemaakt: zij hééft een vader. Faya wil haar nieuwe familie omarmen maar wordt afgewezen. Saar, de oma van Rolinde, heeft duidelijk iets te verbergen.

In de serie speelt half acterend Nederland mee, de hoofdrollen zijn voor Huub Stapel, Olga Zuiderhoek, Joy Delima, Fockeline Ouwerkerk en Melody Klaver. De serie is geschreven door Ingrid van Berkum die ook Lieve Mama en Hockeyvaders schreef en door Martin van Steijn van De 12 van Oldenheim.

De eerste aflevering van Zussen heet ‘Dat hele verhaal klopt niet’ en is te zien op woensdag 3 april om 20.35 uur bij MAX op NPO 1. Wie wil bingen: NPO Plus.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt wekelijks een verzameling van de beste stukken, updates over de podcast en de beste aanbiedingen van Saar in je mailbox!

gifgif
Ella Vermeulen
Ella Vermeulen
Ella Vermeulen (58) is journalist, dienaar van vier teckels en twee poezen, verslaafd aan tiara’s, internet, het nieuws en alles waarin teveel calorieën zitten.

RECENTE ARTIKELEN