Liefde boven je 50e is een heel ander verhaal dan liefde op je 30e. Je hebt al dan niet je liefde gevonden – en misschien ben je ook weer uit elkaar. Wellicht heb je net een nieuwe liefde, of ben je alweer tien jaar samen met je ‘nieuwe’ vriend of vriendin. Hoe dan ook is je eventuele gezin al gevormd, de kinderen zijn groot – dat heb je al achter de rug. Een nieuw hoofdstuk ligt voor je. Kijk je uit naar het moment dat jij en je partner weer met z’n tweetjes zijn? Heb je besloten nooit meer samen te wonen? Wil je graag weer gaan daten? Of vraag je je af of het niet eens tijd wordt om bij hem weg te gaan?

Met deze vragen in ons achterhoofd zijn we de special Liefde van Saar Magazine gaan maken. We beginnen elk onderdeel met een uitgebreide test van relatiecoach Anne de Jong: hoe staat je relatie ervoor? We hebben een prachtig openingsverhaal van relatietherapeut Francisca Kramer over wat je kan doen als je al pak ‘m beet 25 jaar bij elkaar bent en je je afvraagt: is dit het nog wel? Is het gewoon saai, of toch té saai? En als het gewoon saai is, wat kan je dan doen om het weer leuk te krijgen? Wat ligt aan hem en wat ligt aan jou?

Met schrijver en psychologe Hannah Cuppen gaan we in gesprek over het belang van je hechtingsstijl. Heb je een vermijdende stijl, of juist last van bindingsangst? Het is belangrijk om te weten, omdat het de motor is achter de dynamiek in je relatie.

Ook wilden we weten hoe nou toch zit met dat verhaal dat je tijdens de overgang niet meer sexy zou zijn, geen zin zou hebben en helemaal opdroogt daar onder. Verder pluizen we helemaal voor je uit of een oen relatie nou een slecht verzonnen hype is of echt een goed idee is voor wie al 30 samen is – en nog 30 jaar te gaan heeft. Hebben we goed nieuws voor wie opziet tegen dat empty nest: je gaat het samen leuker krijgen dan je denkt! We hebben de beste tips om je aan te moedigen om weer te gaan daten. En we onderzoeken hoe je nou met tantra (nee, dat is niet heel langzaam neuken) weer in verbinding komt met elkaar, zonder zweverig te doen. Een heel nieuwe wereld ging er voor ons open.

Deze special is onderdeel van Saar Premium.

 

Vier keer per jaar maken we een special, eigenlijk meer een zelfhulpboek, om het leven van leuke en ambitieuze 50+ vrouwen nog beter te maken. We beginnen 31 maart dus met LIEFDE, in juni komt GELUK, in september WERK en eind van het jaar GEZONDHEID. Op deze specials kun je een abonnement nemen, nu met flinke korting. Dan krijg je ook toegang tot extra online content die bij de boeken hoort, zoals vier verrijkende podcasts, een live stream en als eerste toegang tot de events die we bij elke special organiseren en waar alle deskundigen uit de special optreden. En dat allemaal voor €49,- ipv €70,-.

Wil je dit niet missen? Neem dan hieronder een premium abonnement of voeg premium aan je abonnement toe!

 

Ik ben nog geen abonnee,
dus ik sluit nu het complete pakket af voor maar € 99,- (ipv € 129,93) 

Ik ben al Saar abonnee, en ik wil mijn abonnement upgraden naar premium
voor maar € 49 (ipv € 70,-)