Katja: ‘Dampende seks met een onbekende man, dat is wat ik wil’

-

Katja is al jaren samen met haar man en daar houdt ze veel van. Toch verlangt ze de laatste tijd naar seks met een vreemde man. “Het zullen wel de laatste stuiptrekkingen zijn van een vrouw in de overgang, maar ik ben vaak kleddernat.”

Je zou kunnen zeggen: draai je om en het is voor handen. Er ligt al twintig jaar een man in mijn bed en die wil wel hoor. Ik hoef maar een kik te geven en de man met z’n hele apparaat staan fier overeind.

Dampende seks met een onbekende man

Maar ja, dáár heb ik nou dus niet zo’n zin in. Ik wil iets nieuws. Ik wil iets anders. Ik wil dampende seks met een onbekende man. Na twintig jaar hunker ik naar spanning en sensatie. Al die tijd heb ik tegen mezelf gezegd dat het fijn is dat ik niet ben vreemdgegaan. Dat ik nu niks te verbergen heb. Nooit bang hoef te zijn dat ik me verspreek of vergis. Er zijn geen schimmige rafelrandjes, geen heimelijke afspraakjes en berichtjes, geen stiekeme dubbele agenda. Ik ben helemaal zuiver op de graad en kan hem recht in de ogen kijken.

Maar het wordt zo saaaai. Mijn lichaam vindt dat ook. Steeds vaker laat mijn lijf van zich horen. Bij iedere kus in een willekeurige serie die ik kijk, roert mijn onderbuik zich. Begint het te kriebelen tussen mijn benen. Ik hoef maar iets opwindends te zien, te lezen of te horen of het begint te tintelen.

Goddelijke fase ongemerkt voorbij laten gaan?

En het zullen wel de laatste stuiptrekkingen zijn van een vrouw in de overgang, maar ik ben vaak kleddernat. Overal lees ik dat de overgang gepaard gaat met een droogte waar de Sahara niks bij is. Nou, dat moet dan nog komen. Misschien is dit daar een voorbereiding op. Misschien wordt al het lichaamsvocht nu uit me gewrongen. Mijn laatste heerlijke warme sappen. “Hier meisje, kijk eens wat er nog in je zit.” Daar moet ik dan toch gebruik van maken?! Deze goddelijke fase kan ik toch niet ongemerkt voorbij laten gaan?

Over een paar jaar een gortdroge verschrompelde druif

Wie weet ben ik over een jaar of wat die gortdroge verschrompelde druif. Laat ik dan nu nog wat genieten. De borsten zijn al wat gaan hangen, nog even en ik krijg überhaupt niemand mijn bed nog in. Dit zijn mijn na-dagen. Mijn laatste kans op een wild avontuur. En ik zie mogelijkheden hoor. Pfft, overal duiken leuke mannen op. Die vader aan het schoolplein met zijn mooie lach, die collega met zijn flirterige grapjes, de barman in het café waar ik graag kom, of die ex… Ai die ex, waar ik nooit helemaal overheen ben gekomen. Ik heb laatst over hem gedroomd. Over hot en steamy gesproken. De hele dag was ik van slag.

Maar dan stap ik ‘s avonds in bed met mijn lieve man. Mijn koude voeten steek ik tussen zijn benen. Zonder morren warmt hij ze voor me op. Hij zegt iets liefs over onze jongste zoon. En dat we gauw weer iets leuks moeten doen met z’n allen. Hij streelt me even over mijn rug en wenst me welterusten. Ik moet het maar bij dromen laten. Voorlopig.

NIEUW: SAAR CURSUSSEN Hey! Wist je dat we nu ook cursussen hebben? Niet van die niemendalletjes gemaakt door jonge meiden, maar stevige en slimme online trainingen gemaakt door en voor 50+ vrouwen. Kijk hier voor ons nieuwe cursusaanbod.

NU MET 15% INTRODUCTIEKORTING (gebruik bij het afrekenen de code: introductiekorting)

Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN