Jacqueline (49) over jonge lovers: ‘Ik lust ze rauw’

Na een relatiebreuk stort Jacqueline (49) zich op Tinder en ontdekt weer wie ze was, lang geleden: een heerlijk geile vrouw die schaamteloos geniet van seks – met jonge mannen. “Ik heb ze allemaal geproefd.”

Vurig. Een lichte, bijna doorzichtige huid zoals het hoort bij de roodharige. Ongeduldig. Wegschietende ogen. Hoge energie, strakke kaken, beetje spits gezicht en ja, rossig haar. Ik kan er geen weerstand aan bieden. Jarenlang dacht ik dat ik geen ‘type’ had, maar na anderhalf jaar single zijn weet ik: dit is het. De mannen van mijn dromen. Heel geil – dat is een basisvereiste.

Nu lust ik meerdere smaken uit de ijswinkel en ik heb ze ook allemaal geproefd. Een mooie hockeykakker van rond de 28 – lichtblauw overhemd, wat langer haar, goede manieren en een knap koppie – lustte ik rauw. Vaak hebben ze verborgen wilde fantasieën en niets is lekkerder dan die naar boven te toveren.

Fantasieën

Mijn fantasieën? Grote, gespierde mannen in politie- of brandweeruniform. Klassiek mannelijke trekken, dominant en met een zelfverzekerde rust, om voor te smelten. Alhoewel die laatste categorie toch echt voor de fantasy pile is; de groepseks die ik heb geënsceneerd in mijn hoofd hoeft niet per se in het echt te worden uitgevoerd. Met mijn ogen dicht komt het erop neer dat ik 112 bel, zeg dat ik in de fik sta en dat de brandweer met acht man sterk komt. Allemaal om het bed. Een 3D-fotokalender van goddelijke mannelijkheid – en allemaal voor mij.

Inhaalseks

Is dit een logische reactie na een relatie van veertien jaar? Even ‘losgaan’? Een rebound? Het ego? Het naderende vijftig worden en me jong willen blijven voelen? Ik heb er lang over nagedacht en zelfs met diverse psychologen en seksuologen over gesproken. Een aantal daarvan zeggen dat ik mijn seksuele autonomie aan het vinden ben, anderen bevestigen wat ik al 49 jaar weet: ik ben een intens seksueel wezen.”

Verder lezen?

Het hele verhaal van Jacqueline vind je in de nieuwste Saar die nu in de winkel ligt. Nooit meer iets missen? Neem dan een abonnement.

Het beste van Saar

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt wekelijks een verzameling van de beste stukken, updates over de podcast en de beste aanbiedingen van Saar in je mailbox!

gifgif
Ella Vermeulen
Ella Vermeulen
Ella Vermeulen (58) is journalist, dienaar van vier teckels en twee poezen, verslaafd aan tiara’s, internet, het nieuws en alles waarin teveel calorieën zitten.