[GRATIS WEBINAR] Ik durf het niet, ik kan het niet…

-

Voor jezelf beginnen, maar dan zonder risico. Het kan wél – en dat gaan we je uitleggen in een gratis webinar

Denk jij er weleens over om voor jezelf te beginnen? Maar denk je ook: ik durf het niet, ik kan het niet, niemand zit als 50plusser op mij te wachten? En hoe moet het met het geld? Doe dan mee met ons gratis webinar door ondernemers Barbara van Erp & Femke Sterken (Saar Magazine) en ondernemerscoach Jolanda Wicherson. In dit webinar loodsen we je door die eerste moeilijke stappen heen.

Herken jij deze gedachten? Ik wil graag voor mezelf beginnen, maar…

…het is nu geen goed moment
…het kan niet vanwege het geld
…er zit niemand op me te wachten
…ik moet eerst nog een opleiding volgen
…ik ben te oud

Dan gaan wij je helpen. We stippelen voor je uit hoe je risicoloos de eerste stapjes zet op weg naar een eigen bedrijf.

WANNEER?
maandag 10 juli

HOE LAAT?
van 16-17 uur

HOE?
Schrijf je hieronder in

RECENTE ARTIKELEN