Boozy Brunch: zó kom je de Pasen wel door

-

Tuurlijk, je kunt de paasbrunch vergezeld laten gaan door diepe kniebuigingen en een college hoeveel proteïnen er in een eitje zitten (13 gram, voor wie het wil weten). Maar je kunt ‘m ook vrolijk doorstaan, met lekkere dingen die net even de scherpe randjes van het gemiep van die ene gast halen. Daar gaan we!  

Mmmimosa!

via GIPHY

Wie brunch zegt, zegt ‘Mimosa’s!’ Frank Meier, liquid chef bij de Ritz in Parijs, was degene die in 1925 op het briljante idee kwam om champagne te mengen met verse jus d’orange in een 50/50 verhouding. Nu is het best zonde om dure champagne te gebruiken, omdat de smaak daarvan wegvalt in het sap: met prosecco of cava bereik je hetzelfde effect. Serveren in hoge flûtes, cheers bunnies!

Cocktails smeren

(c) Smith & Sinclair

Je kunt je paasbrunch van dit jaar een boost geven met  de Boozy Brunch Jam van Smith & Sinclair. De jams zijn geproduceerd met fruitpuree, cocktailbitters en premium sterke dranken, voor eens wat anders op je croissantjes en crackers, om je gasten te verwennen. Berry Daiquiri, Peach Bellini en Mandarin Spritz bevatten 5% alcohol en smaken prima op croissants, scones, crêpes, American pancakes en op een geroosterde boterham. Oók lekker bij een kaasplankje

Een set van 3 kost € 18,50 en is te bestellen bij Smith & Sinclair  

Lekker likje op je feestbrood?

Brandy butter wordt vooral geassocieerd met kerst, maar smaakt ook prima op je paasstol. Meng gelijke delen roomboter en poedersuiker met 2 el brandy of cognac en 2 el kokend water, laten opstijven in de koelkast.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt wekelijks een verzameling van de beste stukken, updates over de podcast en de beste aanbiedingen van Saar in je mailbox!

gifgif
Ella Vermeulen
Ella Vermeulen
Ella Vermeulen (58) is journalist, dienaar van vier teckels en twee poezen, verslaafd aan tiara’s, internet, het nieuws en alles waarin teveel calorieën zitten.

RECENTE ARTIKELEN