Bianca (57): ‘Hoe de Satisfyer me de stuipen op het lijf jaagt’

Het is het populairste seksspeeltje du jour, maar wat als je vriend je een luchtdrukvibrator cadeau geeft terwijl je daar niet op zit te wachten?

Bianca (57): “Drukgolven. Twee motoren, twaalf trilprogramma’s. Iets met liquid air technology en het effect van pulserend water. Je zou denken dat het om een hogedrukspuit gaat, maar het betreft een gadget dat ‘glasheldere orgasmes’ belooft. En ik kreeg het van mijn nieuwe vriend Frank, met wie ik het heel leuk heb, maar die ik nog niet lang genoeg of goed genoeg ken om te kunnen zeggen dat ik handen en vingers tussen de lakens veel spannender vind dan hardware. Omdat ik wel graag de indruk wil wekken dat er met mij in bed nog wat te beleven valt en zo.  Je wilt toch spannend en f*ckable zijn, zoals mijn dochter dat kernachtig omschrijft.

Ronkende recensies

Ik twijfel er geen seconde aan dat Frank het goed bedoelde. Het is niet al te aanstootgevend ding en hij krijgt ronkende recensies. Maar ik vraag me toch af of ik misschien bij het seksen de indruk maak dat ik niet genoeg lol heb of niet klaarkom. Ik ben niet heel luidruchtig in bed, althans niet op de kreunende en steunende manier van de dames die ik wel eens op een erotische zender tekeer hoor gaan. Het zou als een toneelstukje voelen om dat ook te gaan doen.

Toneelstukjes

En toneelstukjes heb ik in bed al genoeg opgevoerd met mijn ex, die een flink libido had, maar over weinig talent tussen de lakens beschikte. Hij was verder een goede vent en een goede vader, ik liet het uiteindelijk maar zo. Als dertiger en veertiger was ik zo uitgeteld van een baan met een gezin combineren dat vonkende seks nou niet echt hoog op mijn prioriteitenlijstje stond – in bed wilde ik vooral slapen. Dus ik liet hem zijn gang gaan, deed een beetje mee om hem een plezier te doen en probeerde daarna een paar uur slaap te pakken.

Lust? Lekker!

Ik was 51 toen we uit elkaar gingen, in goed overleg en zonder al te veel toestanden. De overgang benam me toen al een paar jaar alle zin in seks, maar naarmate die storm ging liggen, keerde de lust verrassend genoeg terug. Lekker! Ik kon goed vrijen met mezelf, er bleef wel eens een man slapen en toen kwam Frank in mijn leven. Niet via een site, maar gewoon via de tennisvereniging. Ongeveer even oud, ook gescheiden, lekker nuchter, gevoel voor humor.

Het ding doet zijn best

We hadden een klik, ook fysiek. Daarom is die Satisfyer zo’n afknapper voor me, ik dacht echt dat we op eigen kracht lekker bezig waren. Het ding doet zijn best, hoor. Hij floept, zuigt, trilt, pulseert en liquid-air’t dat het een lieve lust is en kan me de stuipen op het lijf jagen, maar de hoogtepunten zijn een beetje… dommig. Ik voel het fysiek, maar mijn hoofd doet niet echt mee.

Twaalf trilprogramma’s

Bij mij zit opwinding meer tussen de oren, de mooiste orgasmes ontstaan toch als je ook mentaal in de stemming bent. En ik raak meer in de stemming van Frank dan van twaalf trilprogramma’s. Het ding is helaas goed gemaakt. Ik heb ‘m van enige hoogte (lees: vanaf zolder) per ongeluk expres naar beneden laten vallen en hij had geen schrammetje. Tegen onderdompelen bleek ie ook al bestand. En hem ergens opbergen waar ie hopelijk wordt vergeten, heeft geen schijn van kans als je bedpartner ‘m er steeds bij wil pakken om je een plezier te doen.

Tips voor sabotage?

Ik geloof dat Frank er enthousiaster over is dan ik. Is het luiheid, kan hij niet even vijf minuten foezelen opbrengen om me op temperatuur te brengen? Moet ik dat zelf doen met dit ding? Ik zag ‘m laatst googelen op alweer een nieuw speeltje. Zelfde merk, extra uitsteeksel ‘voor clitorale drukgolfstimulatie met extra G-spotmassage’. Brrr. Het wordt tijd voor een zo tactvol mogelijk gesprek. Mocht ik daar de moed niet voor kunnen opbrengen: weet iemand hoe je kortsluiting kan veroorzaken per USB-oplader?”

gifgif
Ella Vermeulen
Ella Vermeulen
Ella Vermeulen (58) is journalist, dienaar van vier teckels en twee poezen, verslaafd aan tiara’s, internet, het nieuws en alles waarin teveel calorieën zitten.