Exclusieve aanbieding

-

Lieve potentiele Saar lezeres,

Saar Magazine begint steeds lekkerder in haar vel te zitten. In het begin was het nog moeilijk om 50+ BN’ers te krijgen, het leek wel alsof iedereen zich schaamde voor onze leeftijd. Maar na jaren lobbyen en mooie nummers maken, staan we echt op de kaart en weten ook BN’ers ons te vinden.
Lezeressen hebben we ook veel. Daar zijn we onwijs blij mee. Ook gaat het goed met de Saarpodcast, onze wekelijkse podcast waarin we alles, maar dan ook alles bespreken waar je als vrouw van 50 tegenwoordig tegenaan loopt. De nieuwsbriefabonnees gaan inmiddels door het dak. Allemaal gratis content voor jullie die we heel graag maken.
De enige manier om dat te kunnen blijven doen, is met de steun van onze abonnees. Daarom willen we je graag een mooi aanbod doen. Misschien koop je Saar al los, misschien ook niet. Maar als je nu een abonnement neemt krijg je Saar 7x en betaal je er maar 5. Omgerekend kost Saar dan maar zo’n € 3 per maand! En je doet ons er echt een groot plezier mee.
Doe je mee? DANKJEWEL

Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN