Deze zeven vriendinnen vieren samen hun pensioen in een gigantische villa

-

Zeven Chinese vrouwen hebben het goed voor elkaar. Als een soort Golden Girls besloten ze samen hun pensioen door te brengen en bouwden ze met z’n allen een waan-zin-nig huis.

“Het begon als een grapje, we hebben altijd gegrapt dat we samen zouden gaan wonen als we 60 waren en dat we samen met pensioen zouden gaan” zeggen de vriendinnen in onderstaand YouTube-filmpje. Hun aangekochte huis is 700 vierkante meter groot en ligt in een buitenwijk van Guangzhou, een van de grotere steden van China.

Het project begon vorm te krijgen vanaf 2008 en tien jaar later hebben ze hun droom werkelijkheid gemaakt. Voor zo’n 500.000 dollar kochten ze een oud en kaal bakstenen huis en transformeerden ze het tot een prachtige villa met enorme glazen erkers, balkons en een zwembad.

Dus, lieve lezeressen. Wie zoekt er nog meer pensioen-maatjes en wie heeft er een paar duizendjes over? Op de Saar-redactie hebben we nog wel wat gegadigden voor zo’n project.

Bron: NY Post

Pssstt… Wist je dat we ook een tijdschrift hebben? Neem een abonnement of koop een los nummer om te kijken wat je ervan vindt.

gifgif
Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN