Date met een bijna BN’er: ‘Kijk, mijn elleboog staat in de Story’

-

Nog nooit heb je zoveel helwitte kiezen en bekende namen voorbij zien flitsen en vergis je je nou of heeft hij zijn lippen laten opspuiten? Hoe dan ook: alleen verliefd worden als je op narcisten valt. 

Een eerste date is zenuwslopend. Terwijl je je afvraagt of je licht naar angstzweet ruikt, moet je er ook nog achter zien te komen of die man tegenover je relatiemateriaal is. SAAR brengt potentiële kandidaten in kaart in de Eerste Hulp Bij Daten-gids.

De Bijna Bekende Nederlander 

Wat bestelt hij Een gin-tonic, een prosecco, bier met een smaakje. Hij doet zo luid zijn bestelling dat ze achterin de kroeg het ook kunnen horen. Tja, hij heeft hij nu eenmaal op de toneelschool geleerd luid en duidelijk ar-ti-cu-le-rend te praten.

Hoe ziet-ie eruit Goed onderhouden. Hij daagt beschaafd artikstiekerig kleding: donkerblauw overhemd, spijkerbroek, espadrilles. Als hij luid lacht, zie je witte kiezen flitsen: facings of implantanten?

Hoe gedraagt hij zich Hij vertelt anekdotes over zijn beste vrienden Pierre en Victor. Pas als hij de naam Hadewych noemt, begrijp je dat hij het de hele tijd over acteurs had.

Waar tref je ‘m in het wild Misschien heb je hem wel eens voorbij zien schuiven als de buurman van de hoofdrolspeelster in die succesvolle Nederlandse romcom van vijf jaar geleden. Ook doet hij mee aan het theaterfestival in Alblasserwaard en soms zie je in de Story een foto van zijn arm of een stuk van zijn schouder als hij naast een BN-er poseert.

Zo krijg je hem op de kast Zeg dat je die film waarin hij meespeelde hebt gezien, maar hij je totaal niet is opgevallen. Vraag wat voor werk hij doet naast zijn hobby. Praat over jezelf.

En zo in je bed Je pakt een servetje en zegt: ‘Weet je, ik heb altijd al een handtekening van je willen hebben.”

Pluspunten Hij kan je meenemen naar een leuke voorstelling of filmpremière. Ook kan het grappig zijn om de laatste roddels te horen uit BN-land.

Minpunten De man heeft zoveel applaus nodig, op een gegeven moment ben je echt wel uitgeklapt.

Zit er een tweede date in? Alleen als je het niet erg vindt zijn rode loper te worden.

Relatiemateriaal: *   

* nee ** misschien *** de kans is redelijk **** onze zegen heb je ***** bestel alvast de bruidssuite

LEES OOK Date met een neuroot: “Fijn hé, alles netjes’ 

gifgif
Maartje Fleur
Maartje Fleur
Maartje Fleur tikt de vijftig bijna aan, woont met haar twee kinderen (12 en 14), twee hondjes en een kater in Alkmaar, is vorig jaar gescheiden van de vader van haar kinderen en weer verliefd.

RECENTE ARTIKELEN