Help, hoe komt mijn huid de zomervakantie door (zonder helemaal gerimpeld thuis te komen)?

-

Barbara vindt het heel jammer dat je niet meer lekker mag bakken in de zon als je 51 bent. Rimpels. Brrr. Maar ze houdt zich er braaf aan. Deze zomer gaat ze nog een stapje verder dan alleen maar smeren. Ze heeft iets nieuws ontdekt.

Ik worstel wel eens met mijn huid, vooral in de zomer, want hoe verzorg je die nou het beste als je toch graag bruin wilt worden? Ooh, dan verlang ik zo naar gewoon weer 30 zijn en je daar allemaal geen zorgen over maken. Gewoon lekker met je hoofd volop in de zon, flink aanbranden en dat iedereen de volgende dag zegt: wat zie jij er goed uit, lekker kleurtje hoor. Met de wijsheid van nu was dat natuurlijk ook niet een al te beste gewoonte.
Dus. Nu ben ik 51 en al een paar jaar braaf. Een dagcrème met een spf en in de zomer altijd eerst een goede factor 50 onder mijn make up. Zucht.
Het zorgt inderdaad voor minder snel rimpels (denk ik) en niet te vergeten vlekjes, en gelukkig word ik toch nog een beetje bruin, maar het is allemaal niet meer zorgeloos.

Wat je verder aan een goede huid kunt doen, komt natuurlijk van binnenuit. Niet roken, veel water drinken (oké en af en toe een wijntje) vitamines en antioxidanten slikken, dat deed ik allemaal al. Dat kost niet veel moeite. Deze zomer ga ik nog wat extra’s doen, wat ook geen tijd of inspanning kost. Ik ben gevraagd door Oslo Skin Lab om hun collageen sachets drie maanden lang te proberen en dan te kijken naar het resultaat. Ik ben wel nieuwsgierig.

Dit voorjaar hebben we met Saar lezeressen een actie gedaan met Oslo Skin Lab en dat was een geweldig succes. Een aantal lezeressen heeft eraan meegedaan en die vonden het geweldig. Toen ik ook nog laatst bij de knappe collega hoofdredacteur May-Britt Mobach van Amayzine het volgende stukje las, werd ik écht getriggerd:

May-Britt: “Omdat ik heel erg geloof in het meten + weten principe, testen we mijn huid voordat ik begon met Oslo Skin Lab en nadat ik het een half jaar had gebruikt. Bij een onafhankelijke huidarts. Vorig jaar had mijn huid de leeftijd van 47 en ik was 47. Vond ik ok. Al was ik wel eens ergens geweest waar mijn huid 37 scoorde, maar ok. Dit was blijkbaar een kritisch apparaat en het gaat om de nullijn. Een half jaar later, ik was inmiddels zelf 48, ging ik weer voor het apparaat zitten. En wat denk je; ik was 45 jaar geworden. Mijn huid drie jaar jonger en mijn rimpeldiepte 35% verminderd.”
Drie jaar jonger! Dat wil ik ook proberen.

Zo werkt het
Je krijgt een doos met daarin een soort suikerzakjes waarin het collageen zit. Je neemt elke dag zo’n zakje. Er zit geen smaak aan dus je kan het door je thee, soep of koffie gooien, maar gewoon oplossen in een glaasje water leek mij het fijnst. Je laat er gewoon een paar in je strandtas slingeren, dan kan je het niet vergeten. De zomer is sowieso een perfect moment om te beginnen als je het mij vraagt. Je huid kan wel wat extra verzorging gebruiken in de zon en de zakjes zijn natuurlijk makkelijk mee te nemen. Je moet The Solution wel twee à drie maanden gebruiken voordat je er iets van merkt, schijnt het. Het collageen maakt de huid gladder en zorgt dat het elastisch blijft.
Je wordt nooit meer 18, zeggen ze zelf eerlijk bij Oslo Skin Lab, maar er is wel heel veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het middel. Na acht weken gebruik zou de rimpeldiepte gemiddeld met 20,1% zijn afgenomen.

Je kan de zakjes in een verpakking voor vier weken kopen via osloskinlab.nl, maar je kan ook member worden, dan krijg je korting en alles vanzelf thuisgestuurd, wat handig is, want je bent er dus wel even een paar maanden zoet mee voordat je resultaat boekt, en daarna wil je door. Je kan het natuurlijk altijd weer opzeggen.

Ook proberen?
Ik ga er dus ook mee aan de slag, en we hebben voor jullie een fijne korting geregeld. Op de eerste verpakking van het membership krijg je nu 50% korting, en op alle volgende krijg je 30% korting! Het membership is te allen tijde opzegbaar dus je zit nergens aan vast. Ga direct naar de aanbieding

Nou, ik ga de zomer in met een nieuw avontuur en hoop er weer uit te komen met een ietsie pietsie gebruinde huid, met minder rimpels. Fijne zomer allemaal!

Wat is The Solution en waarom wil je dit proberen?
Oslo Skin Lab is een razend populair skincare merk uit Scandinavië dat bestaat sinds 2016. Eind 2019 is het merk in Nederland gelanceerd. The Solution, het eerste product van Oslo Skin Lab dat in Nederland verkrijgbaar is, heeft al meerdere internationale beauty prijzen in de wacht gesleept. Meer lezen over het product en de werking? Ga naar osloskinlab.nl 

Barbara van Erp
Barbara van Erp
Barbara van Erp (54) is oprichter van Saar Magazine en bekend van De Saarpodcast. Ze is journalist, ondernemer en podcastmaker. Ze is getrouwd met Thomas en moeder van pubers Felix en Morris. Ze woont in hartje Amsterdam en is gek op pilates, ruige outdoorvakanties met haar jongens, witte wijn en eten met vriendinnen.

RECENTE ARTIKELEN