Win! Kaartjes voor de voorstelling ‘Brabrantse nachten zijn lang’ van Margôt Ros

-

Margôt Ros zou je kunnen kennen van onder andere de hilarische serie Toren C, het ontroerende verhaal Tweede Hans of van haar boek Hersenschorsing. In december gaat ze iets nieuws doen: ze gaat haar eerste solovoorstelling ‘Brabantse nachten zijn lang’ spelen en Saar mag kaarten weggeven! 

Met deze voorstelling staat ze in december exclusief in het Parktheater in Eindhoven; de plek waar ze ooit zelf voor het eerst het podium op ging.

Over haar voorstelling zegt ze zelf: “In polonaise komen we langs de markante types en goeie anekdotes uit mijn jeugd en ‘ons pa’ krijgt van mij de terechte hoofdrol. Een tragikomische avond op de rand van echt gebeurd en absoluut verzonnen. Ik ga voor: hilarisch, schrijnend, sprankelend en soms pijnlijk. Ik vertel over familieruzies, de ontmaagding met karnaval, troostende worsenbroodjes en andere kroonjuwelen van Brabant.’

Het doel is om te laten zien hoe je tot het allerlaatste moment het leven kan vieren – en dat goed sterven echt een kunst is, zo zegt Margôt.

WIN TICKETS!

Saar mag 2×2 tickets weggeven voor een voorstelling tussen 18 en 30 december. Meedoen? Vul het formulier hieronder in! De winnaars krijgen op 21 november een mail.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN