Win een verrukkelijk verwenpakket van AbbeyLAB!

-

We hebben het over 99,8% natuurlijke huidverzorging. Pure plantpower voor een stralend gezonde huid, goed voor jou, goed voor de wereld.

Veilig verstopt tussen de eeuwenoude muren van de abdij van Postel ligt de kruidentuin en het kruidenlabo van broeder Guy. Sinds 1974 is broeder Guy norbertijn van de abdij van Postel en legt zich, als gediplomeerd herborist en kruidenverwerker, intensief toe op het telen van kruiden en het verwerken hiervan tot natuurlijke verzorgingsproducten.

(c) AbbeyLAB

In het kruidenlabo wordt iedere dag gewerkt aan het ontwikkelen en verbeteren van deze natuurlijke, super effectieve producten. Synthetische toevoegingen komen niet voorbij de abdijpoorten. Dit is soms even wennen; de producten van AbbeyLAB zijn beperkt houdbaar, hebben geen artificiële ‘signature-geur’ en ook voor de verpakking geldt, functie boven poeha. You’ll love it.

(c) AbbeyLAB

Alle producten van AbbeyLAB bevatten 100% natuurlijke en pure ingrediënten, verkregen uit kruiden, bloemen, essentiële oliën en planten omdat je huid daar het beste op reageert. Je vindt hier alle informatie over dit bijzondere huidverzorgingslabel, hier vertelt Edith van AbbeyLAB hoe ze deze parel heeft ontdekt (en zo gek heeft gekregen om met haar in zee te gaan) en de fijne producten zijn verkrijgbaar in de webshop.

Doe mee & win!

(c) AbbeyLAB

Saar mag 2 x een heerlijk pakket ter waarde van € 120 elk voor de 50+ huid weggeven, met daarin:

  • Cleansing Oil
  • Hydrating Facemist
  • Moisture Miracle Oil
  • 2 x Facial Towel
  • Skin Rescue Dagcrème
  • Night Repair Intensive Nachtcrème

Vul het formulier in, veel succes!


.

Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN