Werk

In het najaar van 2024 gaan we het in de special van Saar Magazine hebben over Werk. Waar we eerst Liefde en Gezondheid op je 50e onder de loep namen, gaan we je nu helemaal door de mangel halen op het gebied van Werk. We gaan je zeggen: het moment is nu en het is aan jou: ga je er nog een draai aan geven – of is dit het voor de rest van je leven? Verder gaan we kijken naar solliciteren op je 50e (echt niet zo ingewikkeld als ze zeggen), hoe moet het na je 67e (ga je leggen of werk je door?), ben je nog up to date (of toch een beetje aan het verbitteren), hoe word je weer gelukkig in je werk, hoeveel geld heb je nodig om er nu uit te stappen en tips om uit de gouden kooi te komen. En als klap op de vuurpijl een spoedcursus voor jezelf beginnen. Nu is het moment!

Dat alles in onze Werkspecial die 19 september 2024 uitkomt.

Werkspecial met korting

Je kan de Special los bestellen, maar het is veel leuker om een abonnement te nemen van 4x een special in een jaar. We hebben al Liefde, we werken nu aan Gezondheid en dan komt Werk. Aan het einde van de jaar komt Geluk. Via een abonnement krijg je fikse korting.

Werkspecial los

Je kan de Special niet alleen in abonnementsvorm krijgen, je kan deze ook eenmalig los bestellen. Je betaalt dan de volle prijs van €17,50 en loopt de abonnementskorting mis. Maar dat geeft niks, want je krijgt met 240 pagina’s heel veel waard voor je geld. Beschikbaar vanaf 16 juli 2024.

Podcasts

De meest bijzondere experts uit de Special hebben we gevraagd voor een podcastserie, alleen toegankelijk voor wie de Special in haar bezit heeft. Met QR-codes kan je als Special lezer naar de podcastserie. Hierin spreken de. Makers van Saar met wetenschappers, coaches en ervaringsdeskundigen.

Livestream

Tijdens de Livestream spreken Barbara van Erp en Femke Sterken met leukste auteurs uit de special. Deze Livestream is alleen toegankelijk voor Premium-abonnees. Wil je ‘m niet missen, word dan abonnee van de specials. Dat kan hieronder.