Waarom je wel/niet moet daten met een Man met een Racefiets

-

Hij wiebelt een beetje vanwege de steenpuist op zijn linkerbil. Die heeft-ie opgelopen toen hij tweehonderd kilometer fietste in een zeemleren broek. Maar voor de rest: niks mis mee. 

Een eerste date is zenuwslopend. Terwijl je je afvraagt of je licht naar angstzweet ruikt, moet je er ook nog achter zien te komen of die man tegenover je relatiemateriaal is. SAAR brengt potentiële kandidaten in kaart in de Eerste Hulp Bij Daten-gids.

Man met Racefiets

Wat bestelt hij Een sportdrankje. Voordat je ernaar kunt vragen, legt hij al uit dat hij vandaag een kilometer of zestig heeft gefietst en hij zijn vochtgehalte en mineralendeficiëntie moet aanvullen.

Hoe ziet-ie eruit Details verraden de Man met Racefiets. Let op de geschoren benen, de armen die bruinverbrand zijn tot de plek waar het t-shirtmouwtje , de tanige lichaamsbouw. Soms zit hij te wiebelen op één bil omdat hij een steenpuist heeft: die heeft hij opgelopen na urenlang zweten in een zeemleren broek.

Hoe gedraagt hij zich Welke route je conversatiegewijs ook inslaat, het leidt naar een fietsverhaal. Vertel jij over een weekend Luik dan denkt hij aan een wielerklassieker, Mont Ventoux is geen boektitel maar een berg die je kunt beklimmen. En als je opmerkt dat een kennis kanker heeft, begint hij over de Alpe d’Huez. Hij zit ook niet op Facebook, maar op Strava, een soort wielren-Facebook. Degene die veel kilometers aflegt krijgt van andere gebruikers geen likes maar kudos. Hoe meer kudos, hoe meer master op de weg. Tip: Maak hier geen grappen over.

Waar tref je hem in het wild Hij fietst in een noodtempo aan je voorbij, of je vindt hem op een terras achter een calorierijke hap. Zoals een fikse punt appeltaart met slagroom, of kroketten met witbrood. Hij kan namelijk alles eten wat hij wil omdat hij zoveel verbrandt.

Zo krijg je hem op de kast Zeg dat de Tour de France tegenwoordig niets meer voorstelt omdat de winnaar degene is die het best weten te verbloemen dat hij doping gebruikt. Merk op dat je wielrennen mokersaai vindt en je je kapot ergert aan groepjes wielrenners die je elke keer bijna omver rijden als je een tochtje maakt op je e-bike.

En zo in je bed Je vraagt of jullie Strava-vrienden kunnen worden.

Pluspunten De man heeft een hobby en geen buik.

Minpunten Hij is altijd onderweg.

Zit er een tweede date in? Parijs is nog ver weg (dat wil zeggen: er kan nog van alles gebeuren).

Relatiemateriaal: **   

* nee ** misschien *** de kans is redelijk **** onze zegen heb je ***** bestel alvast de bruidssuite

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt wekelijks een verzameling van de beste stukken, updates over de podcast en de beste aanbiedingen van Saar in je mailbox!

gifgif
Maartje Fleur
Maartje Fleur
Maartje Fleur tikt de vijftig bijna aan, woont met haar twee kinderen (12 en 14), twee hondjes en een kater in Alkmaar, is vorig jaar gescheiden van de vader van haar kinderen en weer verliefd.

RECENTE ARTIKELEN