“Tijdens Netflix documentaireserie 7 Days Out heb ik alle afleveringen op het puntje van mijn stoel gezeten”

-

Filmrecensent Kathleen Warners gaat wekelijks naar premières van de nieuwste films. Voor SAAR deelt ze sterren uit. Deze week geen bioscooptip, maar een Netflix-tip: 7 Days Out. 

7 Days Out

Deze week wil ik alle SAAR-fans graag attenderen op een fantastische Netflix-serie: 7 Days Out. In deze zesdelige documentaireserie word je meegenomen in de zeven dagen die voorafgaan aan grote live-evenementen in de wereld van sport, mode, wedstrijden en gastronomie. In de 50 minuten durende afleveringen krijg je een kijkje achter de schermen en voel je de spanning die zo’n gebeurtenis met zich mee brengt.

In de eerste aflevering, Westminster Dog Show, zie je hondenliefhebbers vanuit de hele wereld naar New York komen voor de grootste hondenshow op aarde. Welke hond is het best getraind en wie is het mooist getrimd? En hoe gaan de baasjes van deze honden met elkaar om?

Mijn favoriete aflevering gaat over de haute couture fashionshow van Chanel met mode-icoon Karl Lagerfeld in de hoofdrol. Het wordt een extravagante schitterende modeshow!

Tijdens deze geweldige documentaireserie heb ik iedere aflevering op het puntje van mijn stoel gezeten. Wat het zo bijzonder maakt is dat de mensen die in het proces zitten van zo dichtbij worden gevolgd, waardoor je ze ook echt leert kennen. Begin vooral met aflevering 5 over de modeshow van Chanel, want deze aflevering is 50 minuten lang alleen maar vuurwerk!

Aantal sterren: ★★★★★

De serie is te zien op Netflix. 

Kathleen Warners
Kathleen Warners
Kathleen Warners gaat wekelijks naar de leukste filmpremières en schrijft daarover voor SAAR. Ze heeft 40 jaar in de media gewerkt, waarvan de laatste 20 jaar als Hoofd Amusement bij BNNVara. Niet alles is altijd koek en ei in haar leven, maar over het algemeen lukken haar pannenkoeken wonder en wel en de mooiste én liefste is haar grappige zoon Peter Pannekoek.

RECENTE ARTIKELEN