Suzannes seksleven lijdt onder haar dunne muren: ‘Wtf zijn jullie daar aan het doen?’

-

Sinds haar oudste zoon permanent bij hen woont, hebben Suzanne en Hoes en stuk minder tijd alleen. En dan blijken ze ook nog dunne wandjes te hebben…

Wtf zijn jullie daar aan het doen? Jezus!

Berichtje van mijn dochter, om 03.58 uur.

Tja, wat kan ik zeggen: ik was wakker geworden en kon daarna de slaap niet meer vatten. En Hoes heeft gezegd dat ik hem altijd wakker mag maken…

Sinds mijn oudste zoon permanent bij ons woont, hebben Hoes en ik veel minder tijd samen. Hiervoor waren wij vier avonden per week alleen, met volop ruimte voor welke erotische uitspatting dan ook, nu nooit meer. Natuurlijk is mijn zoon ook wel eens weg, maar zelden op het moment dat wij naar bed gaan. Waardoor wij dus stilletjes te werk moeten gaan, iets wat de pret nogal drukt, vind ik persoonlijk.

Behalve dus tijdens onze nachtelijke escapades, want dan kun je een bom laten afgaan en het jong hoort het nog niet. Het zijn de enige keren dat we ons een beetje kunnen laten gaan, al blijft het in de schaduw staan van het echte werk. Maar ik had dus even niet op mijn dochter gerekend die naast ons ligt met, naar nu blijkt, een dun en gehorig tussenwandje.

Ik denk dat ze zelf ook al wakker lag – was het volle maan? – maar zelf beweert ze dat ze er wakker van is geworden. Seks is niet iets wat je wilt horen van je ouders. En al helemaal niet van je moeder en je stiefvader. ‘Nou, wat was Mees aan het spoken hè,’ probeerde ik nog, maar ze zei resoluut: ‘Jullie waren het. Ik hoorde jou rare geluiden maken en Hoes ook.’

‘Ik klaag niet,’ zei Mees ’s middags, ‘maar het is hier wel gehorig.’ Ik zei maar niet wat ik van hem allemaal hoor als hij met z’n vriendin is, want ik ben tenslotte de moeder.

Gelukkig hebben we onze haciënda in Drenthe nog. Ging ik daar eerst alleen naartoe om rustig te kunnen schrijven, nu dat klaar is gaan we er samen naartoe, om weer eens ouderwets luidruchtig te kunnen seksen. Op het wollige vloerkleed, voor de openhaard. Wijn mee, massageolie, lekker muziekje op de achtergrond. Het leven moet tenslotte gevierd worden, zolang we nog op deze aardkloot rondlopen.

Lees ook: Weinig of geen seks in je relatie? Zo kom je weer aan je trekken

Suzanne Rethans
Suzanne Rethans
Suzanne Rethans (50) mag het leven graag vieren, met haar man, haar drie kinderen en hun schattig maar bewerkelijk renovatieproject in Zaandam. Saai wordt het in ieder geval nooit. Daar zorgt ze wel voor.

RECENTE ARTIKELEN