Specials

Saar Magazine zijn we gestart om het leven van de jonge, frisse 50+ vrouw nog leuker te maken. Maar we hebben nog een missie: we willen jullie leven ook beter maken, fijner en gelukkiger. Precies daarom hebben we de Saar Specials in het leven geroepen: verdieping voor vrouwen van onze leeftijd. Vanaf dit jaar verschijnt er daarom vier keer per jaar een Special: een zelfhulpboek van 240 pagina’s met thema’s als Liefde, Gezondheid, Werk en Geluk, die ook nog eens worden verrijkt met een aantal extra Podcasts én een Livestream waarmee we alle onderwerpen toelichten. Wij groeien door, groei je met ons mee?

Liefde

Liefde na je 50e, hoe ziet dat eruit? Een special over de sleur van lange relaties, het enge van weer gaan daten, het spannende van jullie nieuwe leven met een leeg nest, het geile van seks op rijpere leeftijd en het heerlijke genoegen van nooit meer samenwonen.

Gezondheid

Op een dag weet je: ik moet iets doen aan mijn gezondheid. Minder drinken, gezonder eten, meer bewegen. Anders ga je het gewoon niet redden. In deze Special bespreken we alle nieuwste wetenschappelijke inzichten op dit vlak.

Geluk

Geluk – wat is dat eigenlijk? Hoe beïnvloed je je hersens zo dat je nieuwe gewoontes makkelijker aanneemt? En wat moet je doen tegen die kritische stemmetje in je hoofd? Daar zijn allemaal goede oplossingen voor. We nemen ze door met de beste experts.

Werk

Werk na je 50e – het is niet voor iedereen makkelijk. We willen meer zingeving. Meer tijd voor leuke dingen. En ondertussen geld verdienen. Hoe doe je dat? Hoe gooi je het roer om?