Saar zoekt: testers die hun huid een natuurlijke oppepper willen geven

-

We smeren en hydrateren er een eind op los. Maar wist je dat je je huid ook vanbinnen uit kan verzorgen? 

Van binnenuit? Dat ligt eigenlijk simpeler dan het klinkt. We weten al dat wat we eten en drinken invloed heeft op onze huid. Veel water geeft ons een stralende huid, terwijl alcohol of vettig eten onze huid doffer kan maken. Een gezonde en gladde huid krijg je dus niet alleen door te smeren.

Proefpersonen gezocht

Wil jij graag een elastische huid met minder lijntjes? Geef je dan op voor ons testpanel. We kiezen 10 lezeressen uit om de exclusieve huidoplossing van Oslo Skin Lab te testen. Een collageensupplement in handige poedervorm, wat je gewoon door je ochtendkoffie kan roeren.

Oslo Skin Lab

Oslo Skin Lab werd in 2016 opgericht, en is inmiddels een zeer populair merk in Scandinavië.  The Solution werkt als een algehele oppepper voor je totale huid. The Solution heeft al meerdere internationale beautyprijzen gewonnen, en is sinds 2019 ook te krijgen in Nederland. En voor een paar Saartjes met mazzel dus nú gratis te proberen.

Hoe werkt het? 

The Solution bestaat uit een set van 28 sachets, die om de 4 weken bij je thuis worden bezorgd. De inhoud hiervan is een geurloos en smaakloos poeder, wat je eenvoudig kunt oplossen in water, koffie of andere dranken, of makkelijk door je eten kan gooien. Je kan het overal mee combineren en gebruiken als aanvulling op je huidige verzorgingsroutine, zolang je maar dagelijks een dosis inneemt. Een makkelijke en bovendien volledig natuurlijk manier om je huid van binnenuit te verzorgen. 

Wat doet het? 

The Solution Anti-wrinkle collagen bestaat uit 100% gehydrolyseerde collageen peptiden in poedervorm. Dat is een hele mond vol. Maar wij zijn natuurlijk vooral geïnteresseerd in wat het precies doet. Het is wetenschappelijk bewezen dat de inname van collageen ervoor zorgt dat je huid als het ware van binnenuit gladgestreken wordt. Het helpt bij de afname van rimpeldiepte, verbetert de huidkwaliteit en kan er zelfs voor zorgen dat cellulite minder zichtbaar wordt. Het resultaat: een elastische huid met minder lijntjes. De eerste resultaten zijn al meetbaar na 4 weken, na 8 weken zijn rimpels gemiddeld al 20% minder diep. Deze resultaten nemen verder toe bij langer gebruik.

Waar kunnen we ons opgeven? 

We zoeken 10 Saartjes die met ons 8 weken lang the Solution willen testen. Na die acht weken krijg je een enquête over jouw ervaringen (begin februari), die we vervolgens zullen verwerken in een artikel. Daarnaast lever je een voor- en nafoto aan. Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan in via saar@snippetmedia.nl. Stuur ons een korte mail met contactgegevens, adres en waarom je graag mee zou willen doen.

Word je niet uitkozen, maar wil je the Solution alsnog graag uitproberen? Dan mogen wij een leuke korting aanbieden. Via deze link bestel je de eerste set met 50% korting. Als je het abonnement laat doorlopen hou je op alle volgende maanden 30% korting, tot je besluit op te zeggen.

Abonnement

The Solution is alleen online verkrijgbaar, zowel losse sets als een abonnement. Het handige aan een abonnement is dat je maandelijks een nieuwe set opgestuurd krijgt, zodat je altijd genoeg op voorraad hebt. Het abonnement is bovendien altijd opzegbaar. En de kracht van the Solution zit hem echt in de lange termijn. Net als bij bewegen of gezond eten geldt ook bij huidverzorging: hoe langer je het volhoudt, hoe beter het resultaat. En net als met sporten geldt ook: als je ermee stop, verdwijnt het effect ook weer.

Benieuwd naar de resultaten van ons Saar-testpanel? Houd onze site dan in de gaten voor het resultaten-artikel.

WEemaken dit artikel in samenwerking met Oslo Skin Lab, maar de inhoud is 100% van ons. 

Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN