Saar Magazine: te jong om oud te zijn

-

Ga jij ook liever naar een dansfeest dan naar de Huishoudbeurs? Is voor jou de Seniorenpas iets voor je oma? Vind je het verschrikkelijk als ze ‘u’ tegen je zeggen? Voel je nog regelmatig sexy, flirt je graag en voel je je jong en avontuurlijk, ondanks je leeftijd van rond of boven de 50?

Mooi, wij namelijk ook.

En je bent niet de enige. Wij van Saar Magazine (‘Te jong om oud te zijn?’) hebben een enquete gehouden over duizenden 50plussers. We wilden weten hoe die zich voelen. Want we zijn jonger en frisser dan ooit, alleen hebben we weleens het gevoel dat niet iedereen dat door heeft. Zo rond je 50e word je geacht alles wel zo’n beetje te weten. Je moet dan ‘af’ zijn. Met de e-bike door de bossen fietsen, alle dagen op je wandelschoenen, dat werk.

Maar wat nou als je heel anders bent? Dat je houdt van een feestje. Dat je liever naar Ibiza gaat dan met de caravan naar Duitsland. Dat je je jong voelt, en sexy. Waar kun je dan terecht? Want dit is de eerste generatie jonge 50plussers die zich nergens wat van aantrekt. We hebben geen caravan, geen pensioen, geen behoefte aan een stil leven, we willen nog dóór. Waarom lees je daar nooit eens iets over?

Precies daarvoor hebben we Saar Magazine opgericht. Een onafhankelijk blad, gemaakt door en voor vrouwen van 50. We hebben geen mannen in pak die ons helpen, geen glimmende kantoorpanden met slimme marketeers, nee, we zijn Saar gewoon begonnen met clubje betrokken en geestige vrouwen. Uit activisme. Omdat we het beeld van de 50+ vrouw willen kantelen. We willen laten zien wie jullie echt zijn. Hoe leuk en hoe jong en hoe vrij. En daarom klan je nu gratis een exemplaar van Saar krijgen. Laat hier je mailadres achter en dan krijg je er vanzelf een (digitale) versie van ons magazine opgestuurd. We hopen dat je het heel leuk vindt en dat je het gevoel krijgt dat er eindelijk een plek is waar je gezien wordt zoals je bent.

Enjoy!

Liefs, Barbara van Erp, oprichter Saar Magazine

[KNOP] VRAAG NU EEN GRATIS NUMMER AAN

VRIJ VAN e-bikes – groepsreizen – trapliften – medische hulpstukken – sta-opstoelen – testamenttips – zonnepanelen – oma verhalen – nostalgie – eenzaamheid – digitale tips – rollators BEVAT humor – festivaltips – lekkere seks – hangtieten – echtscheidingen – piepjonge stiefmoeders – krakende knieën – vurige tinder dates – tikkie sturende pubers

Barbara van Erp
Barbara van Erp
Barbara van Erp (54) is oprichter van Saar Magazine en bekend van De Saarpodcast. Ze is journalist, ondernemer en podcastmaker. Ze is getrouwd met Thomas en moeder van pubers Felix en Morris. Ze woont in hartje Amsterdam en is gek op pilates, ruige outdoorvakanties met haar jongens, witte wijn en eten met vriendinnen.

RECENTE ARTIKELEN