Saar is er om het leven van de 50+ vrouw leuker en beter te maken

-

Lieve Saarlezeressen!

Wij zijn er omdat we jullie leven beter willen maken. We willen openhartige verhalen delen over de levens van die hele leuke, jonge, frisse 50+ van nu. Want wij passen nergens in een ‘bakje’. Je hebt jonge moeders, je hebt bejaarde vrouwen, je hebt tieners, kleuters en baby’s, maar voor ons bestaat geen aparte categorie.

Daarom maken wij voor jou een magazine, een (gratis) podcast, een site met (gratis) artikelen en een (gratis) nieuwsbrief. Maar we maken ook cursussen, precies toegespitst op jouw leven.

Onze nieuwste aanwinst is een cursus over hoe je je relatie na pak ‘m beet 20 of 30 jaar huwelijk weer leuk krijgt. Omdat we om ons heen vele vrouwen horen die twijfelen. We zijn langer jong dan ooit, en moeten het langer met één vent doen dan ooit en dus slaat rond je 50e de twijfel toe: is het nou voor de rest van mijn leven?

Weg met je relatietwijfel heet deze cursus. Wij ontwikkelden deze met relatiecoach Anne de Jong, die al 25 jaar stellen ziet. Goede stellen die komen voor een APK, die nog gelukkiger willen worden, ingeslapen stellen die op zoek zijn naar de vonk, partners die de ander betrapt hebben op vreemdgaan en koppels die op een tweesprong staan: scheiden of samen door.

Je kan deze cursus alleen doen, of met je partner. We gaan ervan uit dat de meeste deelnemers hem alleen doen. Dat kan prima. De cursus staat boordevol tips met hoe je je relatie kan verbeteren, ook zonder dat hij iets hoeft te doen. We gaan kleine dingen doen waarmee je de boel weer in beweging kan krijgen, met als doel dat ook hij weer leuker terug gaat doen.

De cursus kost minder dan één sessie bij de relatietherapeut – en je hebt er voor dik 6 weken aan materiaal in zitten. We starten op vrijdag 24 maart om 16.30 met een online kickoff event. Daarna gaan we met z’n allen werken aan onze relatie, in de veiligheid en privacy van je eigen huis.

Er doen al bijna 300 vrouwen mee. Dat vinden we geweldig! Wij gunnen iedereen een optimale relatie. Nieuwsgierig? Kijk op deze link of het iets voor jou is – en doe mee!

Zien we je daar?

Groetjes,

Barbara en Femke (van Saar Magazine) en Anne de Jong (relatietherapeut)

PS We deden een polletje onder jullie en wat blijkt? 76% heeft weleens overwogen om in relatietherapie te gaan – maar slechts 14% heeft dat ook daadwerkelijk gedaan. Het is tijd dus!

OVER 11 DAGEN GAAN WE BEGINNEN!

 

Barbara van Erp
Barbara van Erp
Barbara van Erp (52) is journalist, ondernemer en oprichter van Saar. Ze is getrouwd met Thomas en moeder van pubers Felix en Morris. Ze woont in hartje Amsterdam en is gek op pilates, ruige outdoorvakanties met haar jongens, witte wijn en eten met vriendinnen.

RECENTE ARTIKELEN