Robert (51) zoekt een jonge vrouw: “Wat Mick Jagger kan, kan ik ook.”

-

Robert (51) heeft een kinderwens en wil dus een jongere vriendin. Omdat hij die aantrekkelijker vindt dan vrouwen van zijn eigen leeftijd. 

“Op Tinder heb ik als gewenste leeftijd 35-45 jaar ingevuld. Vrouwen van die leeftijd passen het beste bij me. Ik hou van reizen, wil nog zoveel van de wereld zien. Een vijftigplusvrouw krijg je met geen acht stokken meer een hostel in. Die tijd hebben ze gehad, zeggen ze dan, dat is voor jonge mensen. Zij gaan liever drie weken met een reisorganisatie mee, die zelfs voor ze bepaalt wanneer en waar ze mogen plassen. Dat vind ik zo suf. Een jongere vrouw heeft die hang avontuur, die wil nog van alles in het leven. Net als ik.

Ik werk op Schiphol. Daar zie ik veel oudere vrouwen die hun haar afknippen en een fleecevest kopen. Dat straalt voor mij uit: ik heb het mooiste in mijn leven al achter de rug. Terwijl ik leef alsof het mooiste nog moet komen. Natuurlijk heeft het ook met uiterlijk te maken. Iedereen kan wel roepen dat het niet belangrijk is hoe de ander eruit ziet. Ga toch weg. Ik ben niet voor niets geboren met ogen. Ik denk dat iedere man naar jongere vrouwen kijkt. Of je nou 40 of 60 bent, een meid van 25 ziet er gewoon leuker uit dan een van 55. Dan kun je nog zo mooi oud worden. Ik hoorde laatst iemand op tv zeggen: ‘Bij vrouwen die ouder worden, gaat alles omlaag hangen. Alleen het tandvlees trekt omhoog.’ Dan denk ik al: laat maar aan mij voorbijgaan.

Ik zelf voel me een jaar of 35. Ik hoor ook altijd dat ik er veel jonger uitzie dan ik daadwerkelijk ben. Tijdens mijn reizen horen de mensen die ik ontmoet mijn leeftijd vaak pas wanneer ik incheck ergens en mijn geboortedatum valt. Dan geloven ze dat gewoon niet. Jij? 51? Ik doe er veel voor om er jong uit te zien. Fanatiek yoga, bewust eten. Daarnaast slik ik iedere dag tabletten zink en selenium, die helpen je lijf om de eigen cellen beter en sneller te herstellen. Ook gebruik ik iedere week een peeling. Natuurlijk heb ik ook goede genen. Mijn lijf voelt nog jong.

Ik zou nog graag vader worden. Die wens heb ik al heel lang, ondanks dat ik zo’n tien serieuze relaties heb gehad is het er nooit van gekomen. Een paar keer ging het de goede kant op, maar strandde die relatie toch. Ik denk dat het ook pech was. Zo ging een van mijn grote liefdes na een paar jaar terug naar haar ex. Ja, dan kan ik nog zulke mooie plannen hebben, alleen red je dat niet. Als vrouw met een kinderwens ga je gewoon naar de spermabank. Als man ben je nog steeds afhankelijk van een vrouw. Sommige mensen zeggen: je bent vijftig geweest, geef het op. Dat doe ik niet. Wat Mick Jagger kan, kan ik ook. Ik las laatst dat hij op zijn tweeënzeventigste nog vader is geworden met zijn 29-jarige vriendin. Oké, ik heb niet zo’n grote zak geld als hij. Wat ik kan bieden is een mooi avontuurlijk leven, met een lieve, trouwe man. En de zekerheid dat ik een toegewijde vader zal zijn. Ik hoop nog een mooie, jonge vrouw te ontmoeten voor wie dat genoeg is.”

LEES OOK: Mijn man wilde altijd sex, echt altijd

NIEUW: SAAR CURSUSSEN Hey! Wist je dat we nu ook cursussen hebben? Niet van die niemendalletjes gemaakt door jonge meiden, maar stevige en slimme online trainingen gemaakt door en voor 50+ vrouwen. Kijk hier voor ons nieuwe cursusaanbod.

NU MET 15% INTRODUCTIEKORTING (gebruik bij het afrekenen de code: introductiekorting)

gifgif
Monica Oliveira
Monica Oliveira
Monica Oliviera interviewt vrouwen voor Saar Magazine. Ze is 51, getrouwd en woont in Twente. Haar drie kinderen zijn min of meer de deur uit - behalve rond etenstijd.

RECENTE ARTIKELEN