Pubers hebben echt andere vakantiewensen: 6 verschillen, 6 oplossingen

-

Wij willen wandelen, musea bekijken, op het strand liggen, lekker eten. Pubers willen shoppen, hamburgers achterover slaan en selfies maken op coole plekken. En dan is het de kunst om een zomervakantie te boeken waarvan iedereen gelukkig wordt. 

1. Wij willen natuur, musea en lekker actief  zijn. Pubers willen, shoppen, glamour, vertier en selfies maken op coole plekken.

Dit ga je doen: een familierondreis door de VS.
Jij krijgt je natuur van Yosemite National Park en Zion National Park plus de Californische keuken, wat je kinderen toevallig ook het lekkerste eten van de wereld vinden. Bezoek de filmstudio’s en de indrukwekkende Grand Canyon. Echt niemand gaat dit saai vinden. 18 dagen op reis in een prima auto, logeren in relaxte hotels die vaak beschikken over familiekamers. Lees hier meer

2. Wij willen mooie uitzichten, cultuur snuiven en lekker eten. Pubers willen gamen, een beetje sporten en hamburgers en pasta.

Dit ga je doen: vakantie in Marokko met een paar dagen aan de Atlantische kust
Je puber krijgt op de rondreis het een en ander van de cultuur mee en voor de nodige actie doe je hem aan het eind van de vakantie op surfkamp in Agadir. Met dat in het vooruitzicht wil je puber echt wel met jou een paar waanzinnige steden bezoeken.

3. Wij willen lieve dorpjes, musea, fijne restaurantjes. Pubers willen het liefste op een plek blijven, met eten dat ze kennen en zeker niet achter pa en ma door een stoffig stadje sloffen.

Dit ga je doen: een weekje naar de zon op 4 uur vliegen
Boek een all-inclusive hotel in de buurt van Bodrum, Turkije. Van daaruit kun je naar archeologische opgravingen, de stad in en naar Griekenland varen. De pubers blijven fijn in het hotel als jij op stap gaat.

4. Wij willen boeken lezen en op het strand liggen met een drankje. Kortom: even helemaal niets.
Pubers willen vrienden maken, feesten, zwemmen en naar de disco.

Dit ga je doen: het fantastische all inclusive resort TUI Magic Life Imperial in Tunesië
Het fijne van all inclusive is dat je nooit hoort: lust ik niet. De pubers pakken gewoon wat ze lekker vinden. Jij snuift de Noord-Afrikaanse cultuur op, bezoekt de medina in Hammamet, een vijftiende-eeuws fort en de markt. En vooral geniet je van het hippe en duurzame resort direct aan het strand waar je kunt zwemmen, feesten, sporten, waterskiën en racen op de bananenboot. Lees hier meer 

5. Wij willen natuur en iets meepikken van een andere cultuur. De pubers vinden alles prima, als er maar wifi is. 

Dit ga je doen: een rondreis van een week door Thailand en daarna naar een heerlijk resort.

6. Wij willen heerlijk wellnessen, in de zon liggen en ’s avonds flaneren in een leuke jurk. Pubers willen actie, duiken, snorkelen, waterskiën.

Dit ga je doen: relaxen in Egypte
Het luxueuze all inclusive resort Labranda Club Paradisio heeft een schitterende wellness en een perfect ontbijt-, lunch en dinerbuffet. El Gouna is the place to be als je wilt snorkelen en duiken. Je puber doet een duikcursus van een week, jij ligt bij het zwembad. Of ondersom. Dit resort ligt ook nog eens pal naast het strand, heeft een uitgebreid watersportaanbod met zelfs een kitessurfschool. Ook erg fijn: er is razendsnelle wifi. Lees hier meer 

Elke reis is persoonlijk, want zoveel mensen zoveel (reis)wensen. Dat weet VakantieXperts als geen ander en daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor een droomreis op maat. Dankzij jarenlange expertise, een groot aanbod en persoonlijke service wordt alles precies geregeld zoals jij dat wilt. Met 225 reisbureaus door heel Nederland zit er altijd een VakantieXperts bij jou in de buurt, een mooie plek om samen die droomreis werkelijkheid te laten worden. Kijk op vx.nl voor het reisbureau bij jou in de buurt. 

RECENTE ARTIKELEN