Podcast

-

Wij zijn Femke (42), Barbara (52) en Els 64). Samen hebben we Saar Magazine opgericht. In deze podcast bespreken we alles, maar dan ook echt alles waar je als vrouw van rond de 50 tegenwoordig tegenaan loopt. Doe je beugel bh maar uit, zet je rode oortjes op. Dit is de Saarpodcast: 50+ maar nog lang niet dood.

ELKE ZATERDAGOCHTEND OM 8 UUR LIVE, BELUISTER DEZE PODCAST VIA DEZE LINK

ABONNEER JE OP ONZE PODCAST VIA DEZE LINK

Lees het artikel over de Saarpodcast en Els Rozenbroek in de Volkskrant:

Bladenmaker Els Rozenbroek: ‘Het leven was geen lolletje, maar wat heb ik gelachen’

“In januari van dit jaar begint Els Rozenbroek (65) met haar collega’s Barbara van Erp en Femke Sterken, uit naam van hun tijdschrift Saar Magazine, de De Saarpodcast, voor ‘50+-vrouwen die midden in het leven staan’. Het past Rozenbroek om zich aan deze titel te binden – gedurende haar carrière in de bladenwereld heeft ze altijd voor vrouwentitels gewerkt en liet ze waar mogelijk een feministisch geluid horen. In de podcast ontpopt ze zich al snel als podcasttalent: haar meningen werken aanstekelijk, ze spreekt geaffecteerd, formuleert zorgvuldig en origineel en heeft het prettig lage stemgeluid van een roker. Ze profileert zich als de feminist aan tafel, altijd met groot gevoel voor humor en timing. Mannen moeten het vaak ontgelden, voor vrouwen in machtsrelaties neemt ze het op. Als Van Erp en Sterken zich hardop afvragen waarom Ellen ten Damme zich laat meeslepen door Ali B, luisteren ze ademloos hoe Rozenbroek schetst hoe dat werkt; dat je als vrouw zo geconditioneerd kunt zijn dat je geen nee kunt of durft te zeggen.”

Lees verder via deze link

Barbara van Erp
Barbara van Erp
Barbara van Erp (52) is journalist, ondernemer en oprichter van Saar. Ze is getrouwd met Thomas en moeder van pubers Felix en Morris. Ze woont in hartje Amsterdam en is gek op pilates, ruige outdoorvakanties met haar jongens, witte wijn en eten met vriendinnen.

RECENTE ARTIKELEN