cover ellen collage

Over SAAR Magazine

Saar Magazine is het leukste tijdschrift voor de hele jonge, vrolijke, fijne, leuke, frisse, slimme 50plus vrouw, die dus wel al 50 is, maar nog lang niet achter de geraniums gaat zitten. Ik hoop dat je erg genoten hebt van de eerste artikelen op Saar. Dat het voor jou een plek is waar je even kan levellen met al die andere leuke, jonge en frisse leeftijdsgenoten. En wist je dat we ook een papieren magazine zijn? Een hele leuke, die in de winkel te krijgen is en als abonnement.

En dat was dringend nodig. Want 50+ zijn (of 45+ en 65+) is heel anders dan je op veel plekken in de media hoort. We voelen ons nog lang geen ‘vrouw van middelbare leeftijd’ (kots kots) en we zijn ook nog niet op zoek naar een ‘levensloopbestendig’ huis voor als je niet meer zo gemakkelijk trappen op- en afloopt (moordneigingen). En we hoeven al helemaal geen tips om onze eenzaamheid tegen te gaan – onze agenda is nog bomvol.

Heeft dan niemand door dat wij nog volop aan het genieten zijn, van een feestje houden. Sportief zijn en zelfs nog weleens midden op de dansvloer – of wie weet een popfestival – te vinden zijn?

Precies voor die vrouw hebben we Saar opgericht.

Je helpt ons ontzettend door een abonnement te nemen. Zonder jou kunnen we namelijk niet groeien, want van adverteerders hoeven we niet echt veel te verwachten. Die denken nog steeds heel traditioneel in de doelgroep 25-49 jaar, op een paar heldhaftige merken na. Dat is ook de reden dat veel grote vrouwenbladen niet ouder durven te zijn dan 40: dan lopen ze die adverteerders mis.

Wij hebben hier ook mee geworsteld, maar we hebben radicaal gekozen. Voor jullie. Er moet toch een magazine zijn speciaal voor 50+ zonder spruitjesgeur? Dat zijn we dus gaan maken. Al het geld dat we binnenkrijgen, investeren we terug in kwaliteit. En we gaan het komende jaar voor een paar verrassingen zorgen.

Doe je mee? Ja? We zullen er een feest van maken, met een lach en een traan.

Liefs, redactie Saar