Kom jij met ons mee naar de IDFA-Saar special?

-

De beste documentaires zie je op IDFA, het jaarlijkse documentairefestival in Amsterdam. Speciaal voor onze lezeressen hebben we in samenwerking met IDFA twee geweldige films geselecteerd over  sterke vrouwen.

Tijdens een feestelijke middag in Tuschinski kijk je twee prachtige films samen met de redactie van Saar. Neem je champagneglas mee, want we maken er een echt feest van!

De eerste documentaire is Máxima en vertelt het verhaal van een moedige vrouw in Peru die door een internationaal mijnbedrijf van haar land wordt verdreven. Ze vecht voor het behoud van haar thuis en de prachtige natuur die verloren dreigt te gaan.

Daarna gaan we kijken naar Lessons of Love, waarin de 69-jarige Jola voor het eerst in haar leven liefde leert kennen. Ze heeft al een lang huwelijk achter de rug met een man die haar mishandelde en kleineerde, als ze tijdens een danscursus de liefde van haar leven leert kennen. Durft ze er voor het eerst van haar leven voor te gaan?

Kom naar de feestelijke Saar-middag tijdens IDFA.

(En neem je champagneglas mee, dan vullen wij hem!)

Bestel nu voor € 23,00 p.p. (€ 11,50 per film)

Klik hie ronder voor tickets en meer informatie over de films.

 

 

 

Wanneer: vrijdagmiddag 29 november, 15.00 – 18.30 uur

Waar: Tuschinski (zaal 6) Reguliersbreestraat 26-34, Amsterdam Centrum

 

Zien we jullie daar?

Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN