Met dit toetje scoor je als een dolle

-

Serveer dit dessert en je gasten slaan steil achterover van verbazing. In vijf minuten klaar, hartstikke simpel en te lekker. 

Citron Ravissant recept

(of bedenk zelf een indrukwekkende naam)

citroen
Pinterest | Taste of Home

VOOR 4 PERSONEN
1/2 liter yoghurt
¼ slagroom
1 potje citroenrasp (ik gebruik die van Dr. Oetker)

  • roer 3 eetlepels citroenrasp door de yoghurt
  • klop de slagroom stijf, zonder suiker
  • schep de slagroom luchtig door de yoghurt

Verdeel de citroenmousse over de aller-sjiekste bakjes die je hebt. Leg er een heel dun schijfje citroen op en een blaadje munt.

Applaus verzekerd.

LEES OOK 12 dingen waarvan ik steeds meer ga genieten

gifgif
Wies Verbeek
Wies Verbeek
Ik woon samen in Amsterdam met de allerleukste Rotterdammer: Paul. Kinderen hebben we niet, wel kat Teddy waar ik verliefd op ben. Ik ben in de vijftig maar ik denk telkens dat ik 31 ben. Van de achterkant zou ik ook zomaar voor een dertiger kunnen doorgaan. Van voren lukt dat niet. Zo zonde die rimpels, want verder is een vijftiger zijn eigenlijk best leuk. Ik ga uit met vriendinnen, geef etentjes bij mij thuis, hang graag rond in de Zara en ik sport veel. Maar van alle dingen die ik doe, vind ik borrelen verreweg de leukste bezigheid die er bestaat.

RECENTE ARTIKELEN