Linda werd grijs en vond een man #IkBenSaar

-

Linda Spaanbroeks (50) heeft een kersverse relatie met Oscar, een dochter (21), een zoon (19), twee katten en een hond. Ze runt het bedrijf Infomarketeers en schreef het managementboek Ondernemershout bestaat niet.

Wat ga je doen vandaag?
“Op zoek naar een nieuwe auto. Mijn vorige is total loss gereden door mijn liefhebbende dochter. Gelukkig kwam zij er ongeschonden uit.”

Hoeveel uur werk je?
“Ik heb mijn bedrijf zo ingericht dat ik het in 26 uur per week red.  Toen ik net begon, werkte ik me een slag in de rondte maar het is helemaal niet nodig lange dagen te maken om kwaliteit te kunnen leveren.”

Waar heb je je nieuwe vriend ontmoet?
“Op Tinder. Ik kwam net uit een moeizame relatie van vier jaar.  Een paar maanden nadat ik die had beëindigd, swipete ik op Tinder de goede kant op. Dat was op vrijdagavond, zaterdagavond spraken Oscar en ik voor het eerst af. In het echte leven was ik hem nooit tegengekomen. Oscar reist veel voor zijn werk, ik werk vanuit huis. Hij is hockeycoach, ik had nog nooit op een hockeyveld gestaan. Alles gaat zo vanzelf tussen ons. Deze zomer hebben we zes weken met mijn camper door Scandinavië getrokken. Onze omgeving vond dat spannender dan wij.”

Wat staat er op je bucketlist?
“Ik wilde altijd al een managementboek schrijven. Nu het eenmaal is uitgegeven, voelt het alsof mijn kind de wijde wereld ingaat. Alles wat ik weet heb ik erin gestopt. Nu mijn boek op nummer acht van de Management Top 100 staat, zou ik het super vinden op grote podia te staan. Dan kan ik nog meer mensen vertellen hoe ze hun leven en onderneming moeiteloos zouden kunnen runnen.”

Wat vind je van je uiterlijk?
“Tot mijn 49ste ging ik als brunette door het leven, maar ik was allergisch voor haarverf. De korsten op mijn hoofd heb ik lange tijd genegeerd. Ik heb er tegenaan gehikt om grijs te worden. Als grijze duif ben je onaantrekkelijk, loop je in soepjurken en is je leven afgelopen. Dacht ik. Nu ben ik grijs en krijg ik alleen maar complimenten.”

linda-s-2Wat vind je leuk aan je leeftijd?
“Dat ik me zo vrij voel. Ergens is dat gek, want ik heb een hypotheek, kinderen, huisdieren en personeel. En toch voelt de toekomst als een blanco blad dat ik zelf vol mag schrijven.”

Heb je genoeg tijd voor je kinderen?
“Mijn negentienjarige zoon woont nog thuis. Mijn dochter woont samen. En toch wilden ze van de zomer mee naar Scandinavië. Dat ze het  leuk vinden met Oscar en mij op vakantie gaan, daarmee prijs ik mezelf gelukkig.”

Wat doe je het liefst naast je werk?
“Sinds kort golf ik. Het is hilarisch omdat het helemaal in het stereotype plaatje valt –  mama wordt vijftig en gaat golfen.”

Met welke man wil je het nog een keer doen?
“Met Oscar. Sex vind ik alleen fijn als er een connectie is.”

Hoe denk je over plastische chirurgie?
“Nadat ik twee kinderen heb gevoed, kunnen mijn borsten best een oppepper gebruiken. Ik doe het niet, want opgepompte en opgetrokken borsten vind ik niet mooi.”

Hoe oud voel je je?
“Nog net zo levenslustig en ongetemd als op mijn 22-ste, ondanks mijn grijze haren.”

 

gifgif
Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN