Kijktip: nieuwe afleveringen van Beyond Paradise

-

Je verwacht het niet maar in idyllisch Devon wemelt het van de misdadigers. Heerlijk om een uurtje op maandagavond mee stuk te slaan: het nieuwe seizoen van Beyond Paradise.

Het tweede seizoen van Beyond Paradise barst weer van de misdaad, chaos en oplossingen, wanneer we terugkeren naar de pittoreske kust van Shipton Abbott in Devon.

(c) BBC First

In alle zes de afleveringen moeten Detective Inspector (DI) Humphrey Goodman en zijn team telkens een spannende nieuwe zaak oplossen.

Wat staat ons te wachten?

Van een dode verdachte tijdens een stoomtreinexcursie tot de mysterieuze verdwijning van een plaatselijke docent: het politieteam van Shipton heeft het dit seizoen ongekend druk.

(c) BBC First

Er volgen nog meer dramatische ontwikkelingen op zowel professioneel als persoonlijk vlak: Humphrey en Martha’s verlangen om een eigen gezin te stichten neemt een nieuwe wending wanneer het stel overweegt om pleegouders te worden. Dit besluit nemen ze nadat een emotioneel IVF-traject in het eerste seizoen, verergerd door andere tegenslagen zoals het opduiken van vroegere vlammen en het verbreken van hun verloving, hun relatie op de proef stelde.

(c) BBC First

Martha’s moeder Anne besluit de romantiek nog een kans te geven en duikt in de wereld van online dating. Maar zoals alle dappere singles krijgt ook zij te maken met een rampzalige date tijdens haar zoektocht naar de ware. Ondertussen stuit Esthers dochter Zoe dit seizoen op iets groots, nadat wat begint als een goedbedoeld gebaar een lang bewaard geheim aan het licht dreigt te brengen…

Het nieuwe seizoen van Beyond Paradise begint op maandag 8 april om 21.00 uur op BBC First.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je krijgt wekelijks een verzameling van de beste stukken, updates over de podcast en de beste aanbiedingen van Saar in je mailbox!

Puck van de Heuvel
Puck van de Heuvel
Puck (52) is copywriter en journalist, woont samen met haar man en drie pubers en is nog nooit een smeuïg verhaal tegengekomen waarvan ze niet onmiddellijk het fijne wil weten.

RECENTE ARTIKELEN