Begin het jaar goed: een stralende huid met minder rimpeltjes

-

Dit is iets dat iedere 50+ vrouw wel wil: een stralende huid met minder rimpels, minder cellulite en meer stevigheid. Zéker na de decembermaand kan onze huid wel een oppepper gebruiken. En als je dit nu eens echt goed wil aanpakken, ga dan voor collageensupplementen. 

Als je ouder wordt, neemt de collageenproductie van je lichaam af. Collageen is een lichaamseigen eiwit dat zorgt voor stevigheid en elasticiteit. En afname betekent dus dat je eerder rimpeltjes krijgt, dat cellulite makkelijker z’n gang kan gaan en dat schade van buitenaf en binnenuit (looking at you, wijn, champagne en oliebollen) meer effect hebben dan vroeger. Helaas. Maar gelukkig is daar vrij makkelijk iets aan te doen. 

Op de redactie zijn we al een tijdje groot fan van de collageensupplementen. Onder het motto van ‘voorkomen is beter dan genezen’, zijn een aantal redactieleden met de koude wintermaanden voor de boeg al begonnen met de producten. Na 12 weken hadden we echt het gevoel dat onze huid er een stuk beter uitzag. En ja, dat willen we jullie natuurlijk niet onthouden.

The Solution van Oslo Skin Lab

Oslo Skin Lab ontwikkelde The Solution. Een collageenpoeder dat voor 100 procent bestaat uit collageen zonder toevoegingen, zoals geur- of smaakstoffen. Het zorgt ervoor dat je huid gladder wordt en dat het lekker elastisch blijft. Het vermindert rimpels en cellulite; alsof iemand van binnenuit met een strijkijzer over je huid gaat. Wie wil dat nou niet? 

Wetenschappelijk bewezen resultaten 

Denk je nu: dat klinkt te mooi om waar te zijn? Is het niet. Verschillende onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken bevestigen dat de orale inname van collageen veel effect heeft op de rimpeldiepte en celullite. De eerste resultaten kun je met een beetje mazzel al niet na vier weken, maar na acht weken is de diepte van rimpels gemiddeld 20.1 procent (!) minder. Serieuze cijfers, niet waar? Zie hier ook een van onze Saar-lezeressen die afgelopen tijd The Solution probeerde. 

Hoe werkt het? 

Als je The Solution gaat proberen, krijg je iedere vier weken een doos met 28 zakjes door de brievenbus. Je hebt dus een afgemeten dosering voor iedere dag. De inhoud van het sachet is 100% gehydrolyseerde collageen peptiden. Het is een poedertje en daardoor supermakkelijk in gebruik. Omdat het geen geur of smaak heeft, gooi je het in ieder willekeurig drankje of over welke maaltijd je maar wil. Het resultaat houdt aan bij langer gebruik, want dan vertraagt het namelijk óók nog eens de ontwikkeling van nieuwe rimpels. En niet te vergeten cellulite wordt minder zichtbaar.

Korting voor SAAR lezeressen 

Enthousiast? Snappen we. Daarom regelden we een speciale korting voor SAAR lezeressen van maar liefst 50 procent op de eerste verpakking van het (vrijblijvende en maandelijks opzegbare) membership. Met de code saarmagazine ontvang je deze korting. Besluit je er daarna mee door te gaan? Dan krijg je 30 procent korting én gratis verzending op iedere verpakking die je eens in de 4 weken krijgt. 

Oslo Skin Lab the Solution

 

RECENTE ARTIKELEN