In tien minuten gefixt: poffertjes met zalm

-

Wanhoop niet, stop met zoeken, hier is het perfecte hapje voor de familiebrunch op eerste Paasdag: poffertjes met zalm. Succes verzekerd, in tien minuten klaar en de mensheid zal stijl achterover slaan. 

DIT HEB JE NODIG

  • 24 kant-en-klaar-poffertjes
  • 200 gr gerookte zalm
  • 1 bakje Heks’nkaas
  • 1 bosje verse dille

ZO MAAK JE HET

  1. Verwarm de poffertjes zoals aangegeven op de verpakking. Laat ze vervolgens afkoelen.
  2. Smeer op elk poffertje een flinke lepel Heks’nkaas.
  3. Leg een plakje zalm op de spread en maak af met een takje dille. Serveer direct.

LEES OOK Zo maak je de onvolprezen, wereldberoemde aardbeien-cheesecake van Miljuschka

BEELD en RECEPT Leonie Berkenbosch

gifgif
Leonie Berkenbosch
Leonie Berkenbosch
Redacteur en illustrator Leonie Berkenbosch (nog lang geen vijftig en bijzonder stylish gekleed elke dag) struint het internet af om voor Saar de mooiste outfits bij elkaar te scoren. Trek die pinpas maar alvast!

RECENTE ARTIKELEN