Ik vind seks met mijn man niet boeiend meer. Wat moet ik doen?

-

Nieuw op Saar: Wat moet ik doen? Hierin leggen Saar-vrouwen jullie een vraagstuk voor. De leukste antwoorden bundelen we in een artikel. Deze week Carine (54), die de seks met haar man niet zo interessant meer vindt. 

Mijn man en ik hebben een paar keer per jaar seks. Ik vind het prima zo, maar hij zou wel graag vaker willen. Ik heb er gewoon geen zin in, het interesseert me niet. Misschien heeft het ook met de overgang te maken, maar misschien is het ook wel gewoon dat we al zo lang bij elkaar zijn. Er is gewoon niet veel nieuws meer aan te ontdekken.

Ik merk dat de druk een beetje wordt opgevoerd. Ik wijs hem regelmatig af, en dat is natuurlijk niet leuk voor hem. Het zorgt voor een verwijdering tussen ons. Zin moet je maken, denk ik dan. Dus hup daar gaan we weer, maar dan lig ik vooral te wachten tot het weer voorbij is. En dat merkt hij ook. We doen het dan wel, maar voor hem is natuurlijk ook veel leuker als ik écht enthousiast ben.

Hoe maak je dan zin? Ik ga echt niet samen porno kijken of vibrators of lingeriesetjes kopen. Ik vind seks iets voor verliefde mensen, maar als je al bijna 25 jaar samen bent, is dat er niet meer. Ik lees vaak verhalen dat het tot op hoge leeftijd lekker kan zijn, maar ik ken dat niet. Hoe is dat bij jullie? Hoe houd je het leuk? Of moet hij gewoon accepteren dat een paar keer per jaar prima is?

Pssstt… Wist je dat we ook een tijdschrift hebben? Neem een abonnement of koop een los nummer om te kijken wat je ervan vindt.

Redactie
Redactie
De redactie van Saar bestaat uit een heel professioneel en toch gezellige groep van vrouwen rond de 50 & 60, plus een paar superleuke meiden van rond de 30 die wel alles weten van de nieuwste trends, techniek & social (en trouwens zo langzamerhand ook (bijna) alles van 50+ zijn).

RECENTE ARTIKELEN