‘Er is zoveel meer tussen hemel en aarde, daar ben ik wel achter’

-

Toen artsen Diana (56) niet konden helpen, dook ze in het alternatieve circuit. En nu volgt ze zelf een opleiding om healer te worden.

“Het begon met mijn knie. Die schoot op slot als ik te lang stond. Daarna ging mijn rug pijn doen, mijn schouders, mijn nek, mijn hoofd. Als ik ’s avonds thuiskwam, kon ik amper bewegen. Iets te hard gewerkt, zei de huisarts. Vaker langskomen, zei de fysio. Maar ik ging al twee keer per week en het hielp niet. Ik kreeg allerlei onderzoeken: reuma, artrose, misschien een ziekte van botten of spieren – alle uitslagen kwamen negatief terug. Ik was kerngezond, verklaarde de ene na de andere dokter. Nou, mooi niet. Op mijn vrije dagen lag ik soms alleen maar in bed.
En toen kwam een vriendin met het idee naar een manueeltherapeut te gaan. Ik dacht meteen: doe normaal. Alsof ik ga beginnen aan die geldklopperij. Maar ja, aan de andere kant, zoveel keus had ik niet. Het reguliere circuit bood geen oplossing. Dus daar ging ik.

LEES OOK Simone liet haar oogleden liften en schrok zich kapot #IkBenSaar

Een andere wereld, anders kan ik het niet omschrijven. Meteen na de eerste keer voelde ik me beter. Alsof er iets was losgekomen. Logisch ook, mijn energiebanen waren aan alle kanten geblokkeerd. Meteen maakte ik afspraken bij allerlei alternatieve genezers – ik sloeg misschien een beetje door, maar het hielp wel. In drie maanden tijd gebeurde wat binnen de regulaire geneeskunde in drie jaar niet was gelukt: ik was pijnvrij. Toen wist ik: er is meer tussen hemel en aarde, daar ben ik nu wel achter. Dat bedoel ik letterlijk, maar vooral ook figuurlijk. Natuurlijk, geneeskunde is de basis, daar moet je niet aan tornen. Maar dokters zijn niet alwetend. En zullen je nooit vertellen dat je energiebanen geblokkeerd zijn, terwijl dat wel bij veel mensen het geval is. En van af en toe een chakra healing knapt een mens ook ongelooflijk op. Ik ben nu bezig met een opleiding om zelf healer te worden. Geweldig, er gaat een wereld voor me open.”

LEES OOK Linda werd grijs en vond een man #IkBenSaar

gifgif

RECENTE ARTIKELEN