Zó wordt Heleen een influencer: “Ik wil ook een kont als een bijzettafel”

-

Heleen verbaast zich al tijden over al die influence-achtige meiden die er allemaal hetzelfde (lees Kardashiaans) uitzien. En stelde voor zichzelf ook maar boodschappenlijstje samen. Op naar de wasstraat!

 1. Om te beginnen wil ik graag drie kilo ellenlange, steile hairextensions. Denk: Nikki Plessen. Blond natuurlijk
 2. En dan een mega dikke laag make-up waarbij onvoorstelbaar veel tijd gaat zitten in het schaduwwerk, ofwel ‘contouring.’
 3. Nee, niet zeuren dat dat zoveel tijd kost; Kylie Jenner bekende dat het aanbrengen van haar make-up iedere ochtend drie uur duurt. En toch is ze èn moeder èn biljonair. Kan dus gewoon!
 4. O, ja, doe ook maar een pondje botox en een pondje fillers, beter oud gedaan dan jong ge-dingest. Ofzo.
 5. Ik wil ook bizar dik ingetekende wenkbrauwen;  modelletje dikke zwarte rups.  Ze moeten wel opvlieger-proof zijn.
 6. En enorme valse klapwiek-wimpers
 7. O jee, ik heb een karakteristieke neus! Kan niet!
 8. Beitel die even bij tot super klein, super recht en super smal. Kan mij het schelen dat ik straks bijna geen adem meer kan halen.
 9. Mijn lippen graag opspuiten tot model ‘pijpende goudvis’. Zo opgeblazen mogelijk, met explosiegevaar.
 10. Vijl mijn tanden maar af en plaats daar een loodrechte rij facings – model ‘Yolanthe’ – overheen.
 11. De kleur graag in ‘Gerard Joling’ of ‘Martien Meiland.’ Fluorescerend helwit dus.
 12. Borsten? Jazeker, ik wil twee grote, kogelronde skippyballen met metallic glans.
 13. Niet vergeten! Liposuctie voor die gruwel-‘vetjes’ onder mijn beha-bandje
 14. Dat minuscuul dunne middeltje wordt in mijn geval moeilijk, dat begrijp ik. Al haal je nog zoveel ribben weg, echt leuk wordt het niet.
 15. Weet je wat, trek dan mijn poezelette maar even lekker strak voor optimale pret in bed
 16. En tot slot: mijn kont moet bizar uitstulpen, model bijzettafel dus
 17. Zo, klaar. Nu nog even oefenen in het  100.000  ‘oh, wat ik ben ik toch mooi’-selfies maken
 18. En dan gauw alles op m’n ‘insta’ zetten
 19. O ja, er moet ook nog een tekstje bij:
 20. ‘Eindelijk kan ik helemaal ‘meselluf’ zijn.’

Heb jij het goede voornemen om nu echt wat aan je lijf en gezondheid te doen? Doe dan onze nieuwe cursus! In de Snelcursus Slimmer eten na je 50e nemen Barbara van Erp en Femke Sterken je in zeven dagen mee langs alle nieuwe trends door middel van heerlijke recepten en een fijne podcastserie, zodat jij ook een methode kan samenstellen waarmee je gezond oud kunt worden. Het is een lekkere compacte cursus geworden, met een even compacte prijs. Normaal kost-ie  €22.50, maar je krijgt ‘m nu met 30% early bird korting voor: €15,75

Beeld: YouTube still
Heleen Spanjaard
Heleen Spanjaard
Heleen Spanjaard (65) woont in het noorden van het land, staat bekend als verklaard sporthater, maar loopt zich dagelijks suf met de hond en klimt iedere week op een paard. Is dol op poezen, lezen, jurken en witte wijn, en kampt al decennia met een hardnekkige Bold and the Beautiful verslaving.

RECENTE ARTIKELEN