Gezondheid

Onze zomerspecial gaat over Gezondheid. En dan niet van die voorspelbare gezondheidstips, als in: je moet op je kilo’tjes letten en 10.000 stappen per dag zetten. Nee, we gaan er veel dieper op in. Want goed voor je lijf zorgen is veel meer dan een gezond gewicht. Waar het bij jonge meiden draait om slank zijn, gaat het bij ons veel meer om lekker in je vel zitten.

NOOIT MEER OP DIEET (en toch geen tonnetje worden) | KORT & PITTIG Sporten na je vijftigste | GUT FEELING Wees lief voor je darmen | HERSENMIST EN KRAKENDE KNIEËN Huh? Hoort dat ook bij de overgang? | ‘LEER ER MAAR MEE LEVEN’ Hoe doe je dat dan, omgaan met pijn? | FLUITEND NAAR DE 100+ Zo word je gezond oud + Kook jezelf sterk (met geweldig lekkere recepten)

Dat alles in onze Gezondheidsspecial die 16 juli 2024 uitkomt.

Gezondheidsspecial met korting

Je kan de Special los bestellen, maar het is veel leuker om een abonnement te nemen van 4x een special in een jaar. We hebben al Liefde, we werken nu aan Gezondheid en dan komt Werk. Aan het einde van de jaar komt Geluk. Via een abonnement krijg je fikse korting.

Gezondheidsspecial los

Je kan de Special niet alleen in abonnementsvorm krijgen, je kan deze ook eenmalig los bestellen. Je betaalt dan de volle prijs van €17,50 en loopt de abonnementskorting mis. Maar dat geeft niks, want je krijgt met 240 pagina’s heel veel waard voor je geld. Beschikbaar vanaf 16 juli 2024.

Podcasts

De meest bijzondere experts uit de Special hebben we gevraagd voor een podcastserie, alleen toegankelijk voor wie de Special in haar bezit heeft. Met QR-codes kan je als Special lezer naar de podcastserie. Hierin spreken de. Makers van Saar met wetenschappers, coaches en ervaringsdeskundigen.

Livestream

Tijdens de Livestream spreken Barbara van Erp en Femke Sterken met leukste auteur uit de special: Wies Verbeek. Zij schreef het boek Een Beetje Leuk Ouder Worden over heatlhy aging – en hoe je het toch gezellig houdt. Deze Livestream is alleen toegankelijk voor Premium-abonnees. Wil je ‘m niet missen, word dan abonnee van de specials. Dat kan hieronder.