Gevonden! Dé oplossing voor bobbelige bovenbenen en bungelende kipfilets

-

Barbara ging yoga doen met blote benen. Ze stierf bijna toen ze zag hoe haar bovenbenen en knieën eruitzien als je op je kop hangt. Eén ellendige en gruwelijke rimpelige bobbelbende. En toen kwam Collistar met een nieuw reshaping-product. We zijn heel, heel benieuwd.

Ik dacht laatst: kom, ik ga even zo uit bed een potje yoga doen, voordat ik ga douchen. Nou, en omdat er toch niemand in de buurt was, deed ik dat gewoon even in mijn nachtponnetje. Normaal sport ik met zo’n lekker kek sportbroekje aan, die de hele boel platdrukt. Man, wat shapen die leggings tegenwoordig goed. Maar nu ging ik dus au naturel.

Ik ben nog nooit zo geschrokken van mijn eigen verval.

Dat ging zo: ik deed een downward facing dog, waarbij je je voeten en handen op de grond zet, je kont in de lucht steekt waardoor je een soort piramide wordt. Maar dan hang je dus op z’n kop naar knieën en bovenbenen te kijken. Nou, dat moet je maar eens niet doen. Eén ellendige en gruwelijke rimpelige bobbelbende. Mijn leven flitste nog net niet aan me voorbij. Nooit meer dat ik ga sporten zonder dat broekje.

En nu komt Collistar met een nieuw product: Reshaping Draining Wraps. Mijn hart maakt een sprongetje. Het zijn afslankbandages waarmee je je benen, billen, heupen, buik en armen kan remodelleren. De afslankbandages hebben een remodellerend en vochtafvoerend effect. Ze zorgen voor een schokwerking tegen het vasthouden van water, plaatselijke vetophopingen en de oneffenheden van cellulite. Je hoeft ze alleen maar aan te brengen.

Dat gaat zo: je wikkelt de bandages (een soort verbandrolletje) om de plek die je wilt straktrekken. Je laat het 30 minuten zitten, dan wikkel je het er weer af en doe je na schoonmaken de bandages weer in het vershoudzakje, want je kan ze meerdere keren gebruiken (wel 10x). Dat doe je 2x per week in de eerste weken en als je resultaat ziet (doorgaans binnen 2 a 3 weken), dan herhaal je het een keer per week.

De resultaten zijn al zichtbaar vanaf het eerste gebruik en bij een voortzetting van de behandeling nemen plaatselijke ophopingen af en gaan de behandelde zones er compacter en zelfs hervormd uitzien. Te mooi om waar te zijn? Misschien, maar volgens de zelfbeoordelingstest hadden de gebruikers na twee weken:

+45% lichtere en minder gezwollen benen

+76% zichtbaar gladdere huid

Ik word daar wel razend benieuwd van. Ik heb dus een testpakketje aangevraagd en ben begonnen op mijn benen. Ik heb het verband er omheen gedraaid en het 30 minuten laten zitten. Het voelt aangenaam, lekker strak zit het. Je kan er gewoon mee lopen en het ruikt lekker. De bandages zijn zes meter lang en twaalf centimeter breed en passen zich aan het lichaam aan. Ze zijn gemaakt van een zeer dicht geweven stretchstof. Eenmaal aangelegd zorgen de bandages voor een lekker, bijna massagegevoel door de drukkende werking, waardoor de circulatie wordt bevorderd. Na 30 minuten deed ik het af en voelde mijn huid wat zachter aan. Ik ga lekker door met gebruiken en hoop op een dag weer met blote benen mijn yoga te doen. Mijn bungelende bovenarmen kunnen trouwens ook wel een boost gebruiken. Die zijn binnenkort ook aan de beurt!

Keep you posted!

PS. De bandages zijn tot 10 keer te gebruiken, in de normale verpakking zitten 2 bandages en 2 oplossingen (dus voor 2x gebruik) daarna kan je de navullingen van de oplossing (dus zonder de wraps) per 4 kopen, zodat je de bandages uit de reguliere verpakking kan hergebruiken.

 

Barbara van Erp
Barbara van Erp
Barbara van Erp (54) is oprichter van Saar Magazine en bekend van De Saarpodcast. Ze is journalist, ondernemer en podcastmaker. Ze is getrouwd met Thomas en moeder van pubers Felix en Morris. Ze woont in hartje Amsterdam en is gek op pilates, ruige outdoorvakanties met haar jongens, witte wijn en eten met vriendinnen.

RECENTE ARTIKELEN